Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Τελέστηκε το ετήσιο Μνημόσυνο του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας

Σήμερα πραγματοποιήθηκε, στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Σπυρίδωνος, το ετήσιο Μνημόσυνο του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας, υπέρ της μνήμης των αποβιωσάντων Συναδέλφων. 

Διαβάστε ακόμη: Παραδόθηκε το σχεδόν ολοκληρωμένο έργο του Άλσους της Γαρίτσας – Τον Μάιο τα εγκαίνια

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου: «Το Μνημόσυνο αυτό είναι πράξη που θεσπίστηκε με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΣΚ και πραγματοποιείται φέτος για δευτερη φορά, με την πρόθεση να καθιερωθεί.

Το Μνημόσυνο μας σκοπό έχει, λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, να κάνει τη μνήμη μας να ανατρέξει στους ανθρώπους εκείνους που κόπιασαν και εργάστηκαν για να γεννηθεί, διατηρηθεί και να υπάρχει σήμερα ο Σύλλογος μας, ως φορέας Επιστήμης, ιδεών, δημοκρατικών ελευθεριών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!