Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κερκυρα: Δώρα στην Παιδιατρική του Νοσοκομείου από τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ

Δώρα και πολλή χαρά μοίρασαν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Κέρκυρας, στην Παιδιατρική Κλιμικη αφού η χαρά στα παιδάκια είναι «επείγον περιστατικό».

Συνφωνα με τον πρόεδρο του Σωματείου Χρ. Κυπριωτη: «Χριστούγεννα ημέρες χαράς ημέρες γιορτής για ολους μας και για το Σωματειο Εργαζομενων ΕΚΑΒ Κερκυρας επείγον είναι και η χαρά των παιδιών ολου του κοσμου!!

Δωράκια μικρα δωρακια μεγαλα δωρακια συμβολικα μοιραστηκαν στην Παιδιατρικη κλινικη του νοσοκομειου μας καθως και στα παιδακια των επειγοντων της παιδιατρικης απο τον Αγιο Βασιλη του ΕΚΑΒ Κερκυρας!! Χρόνια  πολλα με υγεια και ευτυχια καλα Χριστουγεννα!!»

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!