Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Την 1η Νοεμβρίου η συνεδρίαση της Επ. Διαβούλευσης για το Κανονισμό Λειτουργίας της Π. Πόλης

Σε τακτική Συνεδρίαση (2η) προχωρά η  Επιτροπή Διαβούλευση, η οποία θα πραγματοποιηθεί την 1η Νοεμβρίου 2021 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 στην Κεντρική Αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Κέρκυρας, με μοναδικό θέμα:«Γνωμοδότηση Κανονισμού Αστικής Λειτουργίας για την Παλαιά Πόλη της Κέρκυρας» (Εισηγητής: Ο Προϊστάμενος του Τμήματος Παλαιάς Πόλης, Παραδοσιακών Οικισμών και Μεμονωμένων Μνημείων του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Λεωνίδας Στανέλλος).

Η Συνεδρίαση θα μεταδίδεται ζωντανά με livestreaming (link σύνδεσης: http://tv1.streampulse.eu/corfu2).

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμόν Δ1α/Γ.Π. οικ. 57069/17.9.2021 ΚΥΑ (ΦΕΚ τ. Β΄/4337) «Συνεδριάσεις συλλογικών οργάνων με φυσική παρουσία, χωρίς τον περιορισμό ατόμων του προηγούμενου σημείου, αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 10 και νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 10, τηρουμένων των υγειονομικών μέτρων (απόσταση ενάμισι (1,5) μέτρου μεταξύ των παρευρισκομένων, αναλογία του ενός (1) ατόμου ανά πέντε (5) τ.μ., χρήση μάσκας και αντισηπτικού».

Επίσης, όσον αφορά τις συνεδριάσεις των συλλογικών οργάνων υπενθυμίζεται ότι εφόσον δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις για συμμετοχή όλων των μελών αυτών δια ζώσης είναι δυνατή η συμμετοχή δια ζώσης μόνον όσων πληρούν τις προϋποθέσεις εμβολιασμού ή νόσησης και η συμμετοχή των υπολοίπων μέσω τηλεδιάσκεψης.

Με βάση τα ανωτέρω, παρακαλούνται οι Συνάδελφοι που θα συμμετάσχουν στη Συνεδρίαση μέσω τηλεδιάσκεψης, να μας ενημερώσουν απαραιτήτως στην ηλεκτρονική διεύθυνση (council@corfu.gov.gr) το αργότερο μέχρι και την Παρασκευή 29.10.2021, προκειμένου να τους αποστείλουμε την ψηφιακή πρόσκληση.

Συμμορφούμενοι προς την ανωτέρω διάταξη, οι προσερχόμενοι θα επιδεικνύουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά (εμβολιασμού ή νόσησης) κατά την είσοδό τους στο Δημοτικό Θέατρο.

 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαβούλευσης

Δημήτριος Γ. Μεταλληνός

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!