Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Υδραίου με Ζερβόπουλο για το έργο διευθέτησης ομβρίων στη Σπηλιά

 Τα τεχνικά έργα που σχετίζονται με την επίλυση του προβλήματος απορροής των υδάτων στην περιοχή της Σπηλιάς ήταν το αντικείμενο χθεσινής συνάντησης της Προέδρου της ΔΕΥΑΚ και Δημάρχου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων με τον Διευθύνων Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Κέρκυρας.

Η Δήμαρχος Μ. Υδραίου συνοδευόμενη από τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ Αντιδήμαρχο Μαθρακίου Βασίλη Αργυρό και Αρμενιάκο Γεώργιο, καθώς και τον Γενικό Διευθυντή της Επιχείρησης Κώστα Χαραλαμπάκη και τον Τεχνικό Διευθυντή Τάσο Κατσαρό συναντήθηκε με τον Διευθύνων Σύμβουλο του ΟΛΚΕ Σπύρο Ζερβόπουλο παρουσία και στελεχών των Τεχνικών Υπηρεσιών του Οργανισμού. Τη συζήτηση απασχόλησαν θέματα που σχετίζονται με το πρόβλημα απορροής ομβρίων υδάτων στην περιοχή της Σπηλιάς.

Όπως έγινε γνωστό στη συνάντηση, επίκειται η υπογραφή της σχετικής σύμβασης με τον ανάδοχο για την κατασκευή της μαρίνας στην περιοχή. Στο έργο αυτό, περιλαμβάνεται και τεχνικό έργο διευθέτησης των ομβρίων μετά από σχετική πρόταση της ΔΕΥΑΚ. Επιπροσθέτως έγινε γνωστό από τη Δήμαρχο και Πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ ότι έχει εκπονηθεί και δεύτερη μελέτη από την Επιχείρηση που προβλέπει την κατασκευή παράλληλου βοηθητικού αντλιοστασίου, η οποία αναμένεται να χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα ‘ Αντώνης Τρίτσης’,  ώστε να διασφαλιστεί η οριστική επίλυση του προβλήματος που ταλανίζει την περιοχή της Σπηλιάς επί δεκαετίες.

 

 

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!