Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ – Στο χωριό των Λιαπάδων χθες ο Βαρουφάκης – Σήμερα σε Τεμπλόνι, Νοσοκομείο και Ιόνιο Βουλή (φωτ)

ΚΕΡΚΥΡΑ – Συνεχίζει την περιοδεία του στην Κέρκυρα ο Γραμματέας του ΜεΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης. Χθες επισκέφθηκε τις Φιλαρμονικές ενώ το βράδυ περιηγήθηκε στο χωριό των Λιαπάδων και συνομίλησε με τους κατοίκους. Μαζί του είναι η αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΜεΡΑ25 Σοφία Σακοράφα όπου βρίσκεται στην Κέρκυρα από το Σάββατο. Τον γραμματέα του κόμματος συνοδεύει στην περιοδεία του στην Κέρκυρα η σύζυγός του Δανάη Στράτου.

Ως ιδιωτικομανία χαρακτήρισε την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας,  «που βασίζεται στην εκποίηση του εθνικού πλούτου, σαν τον Ερημίτη, και στη δημιουργία ενός πλαισίου που θα ωφελεί την ίδια παρασιτική ολιγαρχία».

Την ίδια ώρα, όπως είπε, στην Αθήνα φτιάχνουν τράπεζα στην οποία θα περάσουν τα κόκκινα δάνεια, από την οποία οι ίδιοι πάλι θα πλουτίσουν βάζοντάς τη στο χρηματιστήριο, αδιάφοροι για το μέλλον των μικρών επαγγελματιών που «κοκκινίζουν» τα δάνειά τους από την παλιά και την καινούργια οικονομική κρίση. Αυτά ανέφερε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 στην ομιλία του χθες στο χωριό Λιαπάδες, όπου είχε συνάντηση σε ταβέρνα της περιοχής με φίλους και μέλη του κόμματός του.

Σήμερα το πρωί ο κ. Βαρουφάκης είχε επίσκεψη στον ΧΥΤΑ Τεμπλονίου όπου αναμενόταν αν συνομιλήσει με τους κατοίκους και τον πολιτιστικό Σύλλογο ενώ στις 10:30 πραγματοποιεί επίσκεψη στο Νοσοκομείο όπου θα συναντηθεί με τον διοικητή Λ. Ρουμπάτη. Στις 18:00 το απόγευμα έχει συνάντηση στην Ιόνιο Βουλή με τους παραγωγικούς φορείς της Κέρκυρας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!