Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Συγκινητική η προσέλευση στην εθελοντική αιμοδοσία στο π. Ψυχιατρείο για τους τραυματίες των Τεμπών

Περισσότεροι από 100 πολίτες ήδη είχαν συγκεντρωθεί στα πρώτα πέντε λεπτά της έναρξης της διαδικασίας (11.00) της εθελοντικής αιμοδοσίας στο παλιό Ψυχιατρείο, που διοργανώνει το Ιόνιο Πανεπιστήμιο σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας και του φοιτητικούς Συλλόγους, για τις ανάγκες των συνανθρώπων τους – τραυματίες που νοσηλεύονται στα Νοσοκομεία, μετά τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Παρούσα από την πρώτη στιγμή η νέα διοικήτρια του Νοσοκομείου κ.. Εγγλεζοπούλου καθώς και ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Α. Φλώρος.

Η αιμοληψία θα συνεχιστεί, σύμφωνα με τον επικεφαλής αιματολόγο κ. Τζιλιάνο, έως σήμερα το απόγευμα, καθώς η αναμονή του κόσμου για αιμοδοσία είναι τεράστια.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!