Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Συναντήσεις Στ. Γκίκα με ΔΣ AOCTA και Σωματεία Ταξί

Συνάντηση με το ΔΣ της AOCTA καθώς και με τα ΔΣ των δύο Σωματείων Ταξί Κέρκυρας (Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί «Ο Ταξιάρχης» και Σωματείο Ιδιοκτητών Ταξί Κέρκυρας και Παξών «Ο Άγιος Χριστόφορος») είχε ο Υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Στέφανος Γκίκας.

Ο κ. Γκίκας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Κατά την συνάντηση με το ΔΣ της AOCTA συζητήθηκαν οι καλές προοπτικές της φετινής τουριστικής περιόδου, που αναμένεται να είναι μια ακόμη χρονιά ρεκόρ για την Κέρκυρα. Στο πλαίσιο της συζήτησης, οι πράκτορες εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την έλλειψη συγκεκριμένων υποδομών στο Αεροδρόμιο, διότι οι αναμονές στις αφίξεις από χώρες non-Schengen είναι μεγάλες και απαιτείται η κατασκευή ειδικού σκιασμένου χώρου στην πίστα του Αεροδρομίου για την πιο άνετη αναμονή των επιβατών. Αντίστοιχα στο Λιμάνι υπάρχει ανάγκη για επιπλέον προσωπικό στην διαδικασία διαβατηριακού ελέγχου, ώστε να μειωθούν οι χρόνοι αναμονής. 

Επίσης συζητήθηκε το θέμα της ανάπτυξης πρόσθετων τουριστικών υποδομών στο νησί, καθώς και της αναβάθμισης του Νοσοκομείου, το οποίο κατά τους θερινούς μήνες καλείται να διαχειριστεί πολλαπλάσιο αριθμό ασθενών λόγω του αυξημένου όγκου επισκεπτών.

Ο Στέφανος Γκίκας δήλωσε ότι θα προωθήσει τα αιτήματα της AOCTA στους αρμόδιους φορείς. 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!