Quantcast
SLIDERΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο της «ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ» υπέρ των Ιδρυσάντων την Εταιρεία (video)

Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε, στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Σπυρίδωνος, το ετήσιο καθιερωμένο Μνημόσυνο της «Φιλαρμονικής Εταιρίας Μάντζαρος», το οποίο φέτος ετίμησε με την παρουσία της και η Δημαρχος κεντρικής Κερκυρας & ΔΝ κ. Μ. Υδραίου.

Το Μνημόσυνο τελείται υπέρ των Ιδρυσάντων την Εταιρία, των Μεγάλων Ευεργετών, Δωρητών, των διατελεσάντων Προέδρων και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των Επίτιμων Προέδρων, Επίτιμων Μελών, Μουσουργών, Αρχιμουσικών, Υπαρχιμουσικών και γενικότερα των Ιδρυτών και Μουσικών αυτής.

Στο ετήσιο Μνημόσυνο μας τιμούμε τους ανθρώπους που πάσχισαν για την ίδρυση και καθιέρωση της «Μαντζαρος», ως, πλέον, έναν από τους σημαντικότερους εκπαιδευτικούς και πολιτιστικούς φορείς του τόπου και που άφησαν ανεξίτηλη την σφραγίδα τους στο σπουδαίο έργο αυτό.


Εκ του Δ.Σ. της Φ.Ε.Μ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!