Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Τι πρότεινε ο Π. Καλόγερος στον Ν. Γιατρομανωλάκη

Δήλωση του Συντονιστή Ιονίων της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων ΝΔ με αφορμή τη συμμετοχή του στην υποδοχή του Υφυπουργού Πολιτισμού Νικόλα Γιατρομανωλάκη στα γραφεία της ΔΕΕΠ.

Η δήλωση του Παναγιώτη Καλόγερου

Συμμετείχα στην υποδοχή του Υφυπουργού Πολιτισμού κ. Νικόλα Γιατρομανωλάκη στην ΔΕΕΠ Κερκύρας, υπό την ιδιότητά μου ως Συντονιστή του Τομέα παραγωγικών τομέων Ιονίων Νήσων.
Πρότεινα στον κ. Υφυπουργό τα ακόλουθα:
1. Την καθιέρωση σε διαχρονική βάση, Διεθνούς Φεστιβάλ Φιλαρμονικών στην Κέρκυρα
2. Την μετατροπή του Βρετανικού Νοσοκομείου του Παλιού Φρουρίου σε Φιλαρμονικό Μέγαρο
3. Την καθιερωμένη παρουσία αντιπροσωπείας κερκυραϊκών φιλαρμονικών για την ανάκρουση του ολυμπιακού ύμνου σε κάθε ολυμπιακό αγώνα που θα διεξάγεται, καθ΄όσον ο συνθέτης του είναι ο κερκυραίος μουσουργός Σπύρος Σαμάρας , το όνομα του οποίου φέρει Φιλαρμονική του νησιού μας.

Ο κ. Υφυπουργός έδειξε ζωηρό ενδιαφέρον για τις παραπάνω προτάσεις και δεσμεύτηκε ότι θα τις εξετάσει με τους επιτελείς του, με σκοπό την ένταξή τους στο επιχειρησιακό σχέδιο του ΥΠΠΟ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!