Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Το μήνυμα Αλεξάκη για τη νέα σχολική χρονιά

Το μήνυμα του αντιπεριφερειαρχη Τουρισμού Α. Αλεξάκη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς : 


Βρισκόμαστε στο κατώφλι μίας νέας σχολικής χρονιάς, με την ευχή να εξελιχθεί ομαλά σε όλα τα επίπεδα. 
Τα χρόνια της πανδημίας υπήρξαν μια τεράστια δοκιμασία για ολόκληρη την εκπαιδευτική κοινότητα, μα κυρίως για τα παιδιά, όπου ομολογουμένως επέδειξαν πρωτοφανή πειθαρχία και ωριμότητα.

Η φετινή χρονιά ξεκινά με αισιοδοξία και ελπίδα για την απόλυτη επιστροφή στην κανονικότητα, ώστε η διαδραστική δύναμη του σχολικού περιβάλλοντος να επιδράσει ευεργετικά στην ψυχοσύνθεση κάθε μαθητή.

Τα παιδιά μας αξίζουν τις καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης, με άρτιες υλικοτεχνικές υποδομές και επαρκές εκπαιδευτικό προσωπικό.

Είναι γεγονός ότι η εκπαίδευση στην χώρα μας έχει διαβεί πολλούς σκοπέλους που έχουν αφήσει σοβαρά κενά. Όμως ας στρέψουμε το βλέμμα στο μέλλον, προσπαθώντας όλοι να συμβάλλουμε, όσο μπορεί ο καθένας, στην επούλωση μικρών ή μεγάλων αδυναμιών, κρατώντας ζωντανό το όνειρο των παιδιών μας, ενισχύοντας την διάθεση τους για μάθηση, στοχεύοντας στην σωστή διάπλαση του χαρακτήρα τους.

Ας ελπίσουμε ότι το άπλετο φως της γνώσης θα οδηγήσει με ασφάλεια τα παιδιά μας στον δρόμο της δημιουργίας και της προκοπής.

Καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς, γονείς και κηδεμόνες.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!