Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Τρία τροχαία ατυχήματα – μια καραμπόλα, έξι συνολικά τραυματίες στο Νοσοκομείο

Τρία τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν μέσα σε λίγες ώρες το μεσημέρι της Πέμπτης, με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να τρέχουν πανικόβλητοι να βοηθήσουν. Πρόκειται για μια καραμπόλα τριών αυτοκινήτων και δυο διαφορετικά τροχαία ατυχήματα με πτώσεις δίκυκλων.

Συγκεκριμένα:

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του @kerkyrasimera, μια καραμπόλα τριών αυτοκινήτων σημειώθηκε νωρίτερα στις Μπενίτσες, όπου ήδη έχουν καταγραφεί την τελευταία εβδομάδα πολλά ατυχήματα στην περιοχή. Άμεσα έσπευσαν στο σημείο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ όπου παρέλαβαν τέσσερις ανθρώπους ελαφρώς τραυματισμένους τους οποίους και μετέφεραν στο Νοσοκομείο.

Επιπλέον, προκλήθηκαν δυο ατυχήματα, ευτυχώς όχι σοβαρά, στις περιοχές Κάμπος Αλεπούς και Κανόνι, στα οποία επίσης υπήρξαν δυο τραυματισμοί, με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και να τους μεταφέρουν στο Νοσοκομείο.

 

 

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

 

 

 

φωτό αρχείου

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!