Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

ΠΑΣΟΚ Κέρκυρας: Με σταυρωμένα τα χέρια η Πολιτεία μπροστά στη καταστροφή

Ανακοίνωση εξέδωσε η νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ με αφορμή την πυρκαγιά που ξέσπασε στη μαρίνα Γουβιών το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η ανακοίνωση

 Για άλλη μια φορά βλέπουμε την πολιτεία να κάθεται με σταυρωμένα χέρια μπροστά στην επικείμενη καταστροφή. Εχθές 4 σκάφη κάηκαν  ολοσχερώς στην μαρίνα των Γουβιών, πυροσβέστες ρίσκαραν την ζωή τους στην προσπάθεια κατάσβεσης. Το τέταρτο περιστατικό φωτιάς σε σκάφος σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Με την φωτιά αυτή πλήττεται ο θαλάσσιος τουρισμός του νησιού μας και αμφισβητείται η ασφάλεια και αξιοπιστία των μαρίνων μας.

Δυστυχώς η Κέρκυρα παραμένει χωρίς μόνιμο πλωτό πυροσβεστικό πλοιάριο στο λιμάνι της το οποίο θα μπορούσε εύκολα και γρήγορα να βοηθήσει στην κατάσβεση.

  Η Κέρκυρα με τον συνεχόμενη αυξανόμενη κίνηση κρουαζιερόπλοιων και σκαφών αναψυχής θα έπρεπε να μπορεί  να αντιμετωπίσει τέτοια περιστατικά . Παρά τις επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις από το κόμμα μας στην βουλή όσον αφορά την υποστελέχωση του πυροσβεστικού σώματος Κέρκυρας ουδεμία ουσιαστική απάντηση έχουμε πάρει από τους αρμόδιους υπουργούς.
 
 
 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!