Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Υποψήφιος για τη δημοτική οργάνωση του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ ο Ν. Καλούδης – Πόσοι υπέβαλαν υποψηφιότητα

Ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι η κατάθεση υποψηφιοτήτων όλων όσοι επιθυμούν να στελεχώσουν τα όργανα του ΚΙΝΑΛ ΠΑΣΟΚ σε τοπικό επίπεδο, τόσο για τη Νομαρχιακή όσο και για τις Δημοτικές Οργανώσεις. Ωστόσο, έως σήμερα το μεσημέρι (14:00) έχουν τη δυνατότητα ανάκλησης της υποψηφιότητας ή ακύρωσης κάποιας, κατά τη διάρκεια των ελέγχων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του @kerkyrasimera έως χθες το βράδυ είχαν υποβάλει υποψηφιότητα για τις 11 θέσεις του νομαρχιακού Οργάνου, 25 άτομα!

Ωστόσο, πριν από λίγο, επισήμως ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τη Δημοτική οργάνωση στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, ο Νίκος Φοίβος Καλούδης, γιος του δικηγόρου κι επικεφαλής δημοτικής παράταξης,  Γιώργου Καλούδη.

Η ανακοίνωση του Ν. Καλούδη

Συμπολίτες, συμπολίτισσες,

Στις επικείμενες εσωκομματικές εκλογές της 8ης Μαΐου 2022 του ΠΑ.ΣΟ.Κ.(ΚΙΝ.ΑΛ.) θα είμαι υποψήφιος για τη Δημοτική οργάνωση στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.

Πρόκειται για την πρώτη μου προσπάθεια ύστερα από τα φοιτητικά μου χρόνια .

-Θεωρώ απαραίτητη την επαναφορά του διαλόγου και της ουσιαστικής –όχι μόνο κατ’ όνομα – δημοκρατίας στη Κέρκυρα και σε όλη την Ελληνική κοινωνία, απέναντι σε πρακτικές περιορισμού της ελευθερίας του λόγου και του τύπου.  Για να υπάρχει διάλογος συνεχής, συζήτηση και οι θέσεις του κόμματος να παλεύονται μέσα στη Βουλή και την κοινωνία.

-Η εκλογή του Νίκου Ανδρουλάκη ως Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος δεν έχει ψηφίσει τα μνημόνια, δημιουργεί ελπίδες σε μας , τη Νέα Γενιά, για αναγέννηση και ανασύνθεση του χώρου του κέντρου και της Αριστεράς που είχε πετύχει ο Αντρέας.

-Για να δυναμώσουμε τη φωνή της νέας γενιάς, των νέων επιστημόνων, της εργατοϋπαλληλικής τάξης και να γίνουμε οι καθημερινoί εκφραστές των αιτημάτων τους μακρυά από κάστες προνομιούχων και διαπλεκόμενων που χρησιμοποίησαν το κόμμα για πελατειακές σχέσεις και προς ίδιον όφελος σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος.

-Ο σχεδιασμός, η πρακτική και οι προτάσεις μας για να είναι επίκαιρες και να έχουν λόγο ύπαρξης οφείλουν να προέρχονται και να εκφράζουν τις ευρύτερες λαϊκές – κοινωνικές ανάγκες .

-Για να δώσουμε ώθηση και να ασκήσουμε πίεση μέσα από καθαρές και αδιαπραγμάτευτες θέσεις για την επίλυση χρονιών προβλημάτων της Κέρκυρας (πόσιμο νερό στις βρύσες μας, δρόμοι χωρίς λάκκους και με διαγραμμίσεις και φωτισμό, αγροτική οδοποιία, αξιοπρεπείς αθλητικές εγκαταστάσεις και χώροι άθλησης για τη νέα γενιά, κ.α.π) .

-Για να δούμε μια ουσιαστική αλλαγή στην καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής μας.

-Για να ξανακάνουμε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Κίνημα Λαού με κοινωνικό, προοδευτικό και δημοκρατικό χαρακτήρα, με πρωτοπόρα τη νεολαία, χτίζοντας κοινωνικές συμμαχίες, για ένα νέο «συμβόλαιο με το λαό».

 

Κέρκυρα 5 Μάη 2022

 

Νίκος-Φοίβος Καλούδης

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!