Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: 300 κιλά ρουχισμού από τον Δήμο Βορρά στους κρατούμενους των Φυλακών

300 κιλά ρουχισμού παραδόθηκαν από τον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας, στην διευθύντρια των Φυλακών Κέρκυρας κ. Ευθυμία Σταύρου, προκειμένου να διανεμηθούν στους κρατουμένους που δεν μπορούν να καλύψουν βασικές ανάγκες όπως αυτή της ένδυσης και της υπόδησης.

Τα ρούχα προέρχονται από το πρόγραμμα #επαναχρησιμοποιήσης και #ανακύκλωσης ρούχων και υποδημάτων που εφαρμόζεται μέσω των γωνιών ανακύκλωσης του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας από το 2020.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε από την Αντιδήμαρχο Κυκλικής Οικονομίας, Περιβάλλοντος, Κοινωνικής Πολιτικής και Δημοσίων Σχέσεων του Δ.Β.Κ Σπυριδούλα Κόκκαλη και του ΠροΪσταμένου Πολιτικής Προστασίας κ. Γιώργου Μαυρόπουλου.

Να επισημάνουμε ότι ο Δήμος συνεχίζει και συλλέγει ρούχα και υποδήματα στις γωνίες ανακύκλωσης Αχαράβης και Κασσιώπης καθώς και στους ειδικούς κάδους στην Πλατεία Δημαρχείου και στο ΚΕΠ Αγρού όπου μετά από διαλογή, καθαρισμό και απολύμανση, διατίθονται δωρεάν και ανώνυμα σε δημότες και οικογένειες καθώς και σε δομές που υπάρχει ανάγκη ενώ τα ακατάλληλα προωθούνται προς ανακύκλωση.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!