Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

ΚΕΡΚΥΡΑ: 32 φιάλες αίμα από τον Δικηγορικό Σύλλογο εις μνήμη των θυμάτων των Τεμπών

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή  εθελοντική αιμοδοσία με πρωτοβουλία του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας εις μνήμην των τραγικών θυμάτων των Τεμπων. 

Η αιμοδοσια πραγματοποιήθηκε από την κινητή μονάδα του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Κερκυρας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΔΣΚ στο Δικαστικό Μέγαρο. Η προσέλευση ήταν πολύ ικανοποιητική, αφού συνελέγησαν 32 φιάλες αίμα. 

Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στην εν γένει κοινωνική δράση του ΔΣΚ. 

Η προσφορά αίματος αποτελεί μέγιστη δωρεά και βοήθεια που μπορεί να πραγματοποιήσει ένας άνθρωπος προς τον συνάνθρωπο του και την κοινωνία. Είμαστε ευτυχείς που σήμερα ο ΔΣΚ βοήθησε προς αυτήν την κατεύθυνση, κάνοντας ταυτόχρονα και μια κίνηση συμβολική και ουσιαστική ώστε να συλλογιστούμε τα τραγικά θύματα του φοβερού δυστυχήματος των Τεμπων και τις οικογένειες τους. 

“Θελουμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Γενικό Νοσοκομείο Κερκυρας, τον Ιατρό κ. Μιχάλη Τζιλιανο και την Νοσηλεύτρια κ. Κατερινα Ντολιτσα του Τμήματος Αιμοδοσίας για την βοήθεια τους. Τέλος ιδιαίτερες ευχαριστίες απευθύνουμε στους συναδέλφους που προσήλθαν να προσφέρουν στην αιμοδοσια αυτή”, καταλήγει στην ανακοίνωση του ο Δικηγορικός Σύλλογος Κέρκυρας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!