Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Η δήμαρχος Κ. Κέρκυρας με το νέο Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού

Συνάντηση με τον νέο  Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Κερκύρας, Πύραρχο, Νεκτάριο  Θεοδωράκο, είχε η Δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων  Μερόπη Υδραίου.

Στη συνάντηση, η οποία είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, η Δήμαρχος,  αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία που υπάρχει, μεταξύ της Πολιτικής Προστασίας  του Δήμου  και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  καθώς και  στα θετικά αποτελέσματα από την εφαρμογή  του επιχειρησιακού  σχεδίου  του Τοπικού Συντονιστικού Οργάνου, τόσο κατά την διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου όσο και για την αντιμετώπιση των συνεπειών  των ακραίων καιρικών φαινομένων, που τα τελευταία χρόνια  παρουσιάζονται με μεγαλύτερη ένταση και συχνότητα.

Αυτή συνεργασία, ανέφερε η Δήμαρχος, θα συνεχιστεί ώστε  να πετύχουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Τέλος, η κ. Υδραίου ευχαρίστησε τον νέο Διοικητή της Π.Υ Κέρκυρας και του ευχήθηκε επιτυχίες στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!