Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κικίλιας: “Καρατόμησε” τον υπεύθυνο του Κ.Υ. Κέρκυρας για παραβίαση της λίστας εμβολιασμών

Την άμεση αντίδραση του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, προκάλεσαν δημοσιεύματα που φέρουν τον επιστημονικό υπεύθυνο του Κέντρου Υγείας Κέρκυρας Αλ. Γαρδικιώτη να παραχωρεί προτεραιότητα για τον εμβολιασμό δημοσιογράφου  της Κέρκυρας, χωρίς να δικαιούται.

Ο υπουργός Υγείας κ. Κικίλιας δίνει μάλιστα εντολή στον Διοικητή της 6η Υγειονομικής Περιφέρειας να διενεργήσει ΕΔΕ, για να διερευνηθεί με ποιο τρόπο παραβιάστηκε η λίστα των εμβολιασμών.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Με απόφαση του Υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, αντικαθίσταται άμεσα ο επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου Υγείας Κέρκυρας Αλέξανδρος Γαρδικιώτης και δίνεται εντολή στον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας να διατάξει ΕΔΕ, προκειμένου να διερευνηθεί η μη ορθή τήρηση των κριτηρίων προτεραιοποίησης της Εθνικής επιτροπής Εμβολιασμών».

Κατονόμασαν τον δημοσιογράφο Δ. Μάμαλο

Οι ιστότοποι documentonews.gr και apocalypseis.gr  σε αναρτήσεις τους κατονόμασαν το δημοσιoγράφο του corfutv Δ. Μάμαλο για την υπόθεση του εμβολιασμού.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!