Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

ΚΙΝΑΛ Κέρκυρας: Συνεχίζονται οι παράνομες και ρουσφετολογικές προσλήψεις στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Μια “αιχμηρή” ανακοίνωση σε σχεση με τις παράτυπες, όπως χαρακτηρίζονται, προσλήψεις προσωπικού με υπογραφή Κράτσα, στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, με πρόφαση την πανδημία, εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας του ΚΙΝΑΛ.

 

Η ανακοίνωση

Η Περιφερειακή Αρχή των Ιονίων Νήσων  και η επικεφαλής της κα Κράτσα, αγνοώντας τις υπηρεσιακές και λειτουργικές ανάγκες των υπηρεσιών της Περιφέρειας και ταγμένη στο δόγμα του ρουσφετιού και της εξυπηρέτησης των δικών της ανθρώπων και συμφερόντων, κάνει  για άλλη μια φορά προσλήψεις  παράτυπες και με fast track διαδικασίες στην Περιφερειακή Ενότητα Κέρκυρας.

Τακτική και πρακτική παγιωμένη πλέον απ’ την δεξιά Περιφερειακή Αρχή και  τους συνεργάτες της προχωρούν με κομματικά και προσωπικά χαρακτηριστικά  και ç και τα έντονα καιρικά φαινόμενα  της κακοκαιρίας «Μπάλλος», σε φωτογραφικούς διορισμούς και  στην  πρόσληψη των «δικών τους παιδιών», σε θέσεις βέβαια άσχετες με την αιτιολογία πρόσληψης τους.

Οι προκλητικές και πολιτικά  ανήθικες συνθήκες προσλήψεων εργαζομένων, αφού αυτές γίνονται εν κρυπτώ, με προθεσμίες Σαββατοκύριακου ή ακόμα και Χριστουγέννων, απευθύνονται  προφανώς σε μιλημένους ή μυημένους.

Μέρες και έργα μιας αρχής, που αντιλαμβάνεται τα Ιόνια νησιά ως περιοχές και πολίτες δεύτερης κατηγορίας, αφού οι ίδιες αυτές πρακτικές εφαρμόστηκαν και φέτος όπως  και πέρσι σε όλα τα Επτάνησα και καταγγέλθηκαν από πλείστες παρατάξεις, συλλογικότητες και συνδικάτα εργαζομένων.

Η Περιφερειακή Αρχή καταπατά την αρχή της ισότητας  και της αξιολόγησης των υποψηφίων που πρέπει να διέπουν τις προσλήψεις στο δημόσιο, για την οποία τόσο πολύ κόπτεται ο πολιτικός της φορέας και προχωρά ΑΝΕΛΕΓΧΤΗ σε αυτές τις ενέργειες, χωρίς ταυτόχρονα να δείχνει την ίδια σπουδή για τα τοπικά προβλήματα και   με  εκκωφαντική απουσία και απραξία για τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, την ανεργία, αλλά και τη λύση των προβλημάτων της.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας του Κινήματος Αλλαγής καταγγέλλει αυτές τις παγιωμένες και επαναλαμβανόμενες  πολιτικές της Περιφερειακής Αρχής , που φέρουν την προσωπική υπογραφή της κα Κράτσα ,και ζητά την συσπείρωση της κοινωνίας στην δυναμική προοπτική του Κινήματος μας, ώστε να ανατραπούν όλα όσα μας προσβάλλουν, μας υποτιμούν και υποβαθμίζουν την πολιτική λειτουργία του Περιφερειακού θεσμού καθιστώντας τον όργανο κομματικής ρουσφετολογίας.

Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας Κινήματος Αλλαγής.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!