Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Πρωτόγνωρες συμπεριφορές σε βάρος του καταγγέλλει ο δημοτικός συνδυασμός «ΕΞΑΡΧΗΣ»

Με αφορμή τα διαδραματιζόμενα των τελευταίων ημερών στο παρασκήνιο και το προσκήνιο ενόψει των δημοτικών εκλογών, από την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΕΞΑΡΧΗΣ – Δύναμη Ευθύνης και Δημιουργίας» ανακοινώνονται τα εξής:

Λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, πρωτόγνωρες συμπεριφορές των διοικούντων τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, και συνεργατών τους, γυρνούν τον τόπο πολλές 10ετίες πίσω.

Με απύθμενο θράσος επιδίδονται σε ένα απίστευτο όργιο πιέσεων, ύβρεων, απειλών αλλά και δελεαστικών προτάσεων σε υποψηφίους του συνδυασμού ΕΞΑΡΧΗΣ, προκειμένου να αναθεωρήσουν την επιλογή τους και να μη σταθούν απέναντί τους στις εκλογές, αν είναι δυνατό δε, να συνταχθούν μαζί τους.

Κι επειδή όλα αυτά δεν είχαν ουσιαστικό αποτέλεσμα, μπροστά στην ορατή από όλους επερχόμενη ήττα τους, περνούν στο επόμενο στάδιο της μεθόδευσης.

Στοχοποιούν το πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ και διαδίδουν με την μορφή ψιθύρων ότι τάχα: 

  • Δεν θα μπορέσει να είναι υποψήφιος και θα εγκαταλείψει τον αγώνα
  • Είναι βαριά άρρωστος και δεν θα φτάσει ως το τέλος
  • Έχει καταδικαστεί και στερηθεί τα πολιτικά του δικαιώματα
  • Διώκεται για… κακουργηματικές πράξεις και ότι
  • Χρωστάει στο Δημόσιο

Φυσικά, ΤΙΠΟΤΕ απ’ όλα αυτά δεν ισχύει. Απλά, ο κακός εαυτός τους, αιτία της κατάπτωσής τους, επιβεβαιώνεται με τον χειρότερο τρόπο.

 

Διαβάστε ακόμη: Πραγματοποιήθηκε η προεκλογική συζήτηση στις Αργυράδες για τα τοπικά προβλήματα – Ποιοι υποψήφιοι δεν πήγαν

 

Η κοινωνία μας είναι μικρή και ξέρει… Ο Στέφανος Πουλημένος είναι γνωστός στην τοπική κοινωνία για την άμεμπτη και παραγωγική θητεία του στην αυτοδιοίκηση, γεγονός που αναζωογονεί την ελπίδα για μια νέα δημιουργική περίοδο και στον Δήμο μας.

Προσέρχεται στην εκλογική μάχη με ΚΑΘΑΡΑ ΧΕΡΙΑ, ΛΕΥΚΟ Ποινικό Μητρώο αλλά και Φορολογική Ενημερότητα.

Η κακοήθεια, οι ύβρεις και η λάσπη θα επιστρέψουν σε αυτούς που τα εμπνεύστηκαν και τα χρησιμοποιούν.

Η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση «ΕΞΑΡΧΗΣ – Δύναμη Ευθύνης και Δημιουργίας», στέκεται ακλόνητος πρωταγωνιστής στη μάχη των δημοτικών εκλογών και δίνει τον νικηφόρο αγώνα της με ήθος, αξιοπρέπεια και σεβασμό στους πολίτες και στην ιστορία του τόπου. 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!