Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

ΚΙΝ.ΑΛ. Κέρκυρας: “Η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων  ποινικοποιεί την πολιτική”

Με φόντο τον ΦΟΔΣΑ και  τις αποφάσεις της Ειδικής Επιτροπής του άρθρου 152 που δικαίωσε τις προσφυγές δημοτικών συμβούλων, η Νομαρχιακή Κέρκυρας του Κινήματος Αλλαγής εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδεικνύει τις δηλώσεις της περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα, τονίζοντας πως η ίδια ποινικοποιεί την πολιτική.

 

Η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ  

 

Με δυο αποφάσεις η Ειδική Επιτροπή του άρθρου 152 του Ν. 3463/2006 δικαίωσε τις προσφυγές δημοτικών συμβούλων Κέρκυρας και Κεφαλονιάς  που αναφέρονται στον έλεγχο νομιμότητας των πράξεων που αφορούν στον Περιφερειακό Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων και αποδεικνύει την παράνομη λειτουργία του διαβαθμιδικού περιφερειακού ΦΟΔΣΑ Ιονίων Νήσων.

Αντί η Περιφερειάρχης και Πρόεδρος  του ΦΟΔΣΑ  κ. Κράτσα να φροντίσει να μαζέψει τα «ασυμμάζευτα» που η ίδια και η κυβέρνηση της ΝΔ έχουν δημιουργήσει (με αποτέλεσμα τις καθυστερήσεις στη λύση του προβλήματος  των απορριμμάτων) όσον αφορά στον  ΦΟΔΣΑ  της ΠΙΝ και την διαχείριση των στερεών αποβλήτων, συγκαλεί το Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΟΔΣΑ με θέμα την δίωξη του δημοτικού συμβούλου  Μ. Φόρτε, επειδή ενημέρωσε τα μέλη της επιτροπής για το αποτέλεσμα της προσφυγής που είχε καταθέσει!

Μόνον ως έλλειμμα Δημοκρατικής αντίληψης και  συμπεριφοράς  της Περιφερειάρχη και της Κυβέρνησης που εκπροσωπεί μπορεί να εκληφθεί η ποινικοποίηση της πολιτικής και η ασέβεια σε νόμους και θεσμούς όπως και αυτός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ας αντιληφθεί επιτέλους η Περιφερειάρχης και το κόμμα που εκπροσωπεί, ότι με λεονταρισμούς , απειλές και ασέβεια στην κοινωνία των Πολιτών της Περιφέρειας δεν ασκεί Διοίκηση,  αλλά χρήση εξουσίας με « ξύλινα ποδάρια»!

Νομαρχιακή Επιτροπή Κέρκυρας Κινήματος Αλλαγής.

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!