Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλήρωσαν για τον Θιναλιακό τα μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί  η κλήρωση του ειδικού πρωταθλήματος των πρωταθλητών ΕΠΣ για άνοδο στη Γ΄Εθνική κατηγορία. Ο πρωταθλητής ΕΠΣ Κέρκυρας Θιναλιακός κατετάγη στον 3ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει τις πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ Αιτωλοακαρνίας, Άρτας, Ηπείρου, Θεσπρωτίας, Καστοριάς &  Πρέβεζας/Λευκάδας. Από τον όμιλο θα προβιβαστούν στη Γ΄Εθνική οι τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Να σημειωθεί ότι τα τοπικά πρωταθλήματα δεν έχουν ολοκληρωθεί και μπορεί στην Κέρκυρα, δύο αγωνιστικές πριν τη λήξη, ο Θιναλιακός να έχει κλειδώσει το πρωτάθλημα, ωστόσο στις άλλες ΕΠΣ του ομίλου τα πρωταθλήματα είναι σε εξέλιξη και μάλιστα με έντονο ανταγωνισμό σε ό. τι αφορά την κατάκτηση του τίτλου. Οι αγώνες των μπαράζ  ανόδου στη Γ΄Εθνική είναι προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν στις 14 Μαΐου 2023. Και ο Θιναλιακός στην πρεμιέρα θα υποδεχθεί στην Κέρκυρα την πρωταθλήτρια ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας.

Πλήρες ρεπορτάζ με το πως εξελίσσονται τα πρωταθλήματα των ΕΠΣ του ομίλου μας & τους πιθανούς αντιπάλους του Θιναλιακού στην έντυπη έκδοση της “ΚΣ” της Πέμπτης 6/4/23.

Το σύστημα του ειδικού πρωταθλήματος

Συμμετέχουν οι 51 ομάδες  Πρωταθλήτριες ομάδες των Ε.Π.Σ. (κανονικά ήταν 53, ωστόσο στις ΕΠΣ Γρεβενών & Λασιθίου φέτος δεν διεξήχθησαν πρωταθλήματα, λόγω μη εγγραφής των ομάδων στο Αθλητικό Μητρώο)  και οι τρεις Δευτεραθλήτριες Ομάδες των ιδρυτριών Ενώσεων (Αθηνών, Πειραιά, Μακεδονίας), συνολικά 54 Ομάδες.  Συγκροτούνται 8 όμιλοι (έξι των 7 ομάδων & δύο των έξι ομάδων), από τους οποίους προβιβάζονται στη Γ΄Εθνική  οι τρεις  πρώτες ομάδες της βαθμολογίας κάθε ομίλου. Το ειδικό πρωτάθλημα των Πρωταθλητριών Ομάδων Ε.Π.Σ. θα διεξαχθεί σε ένα γύρο 7 αγωνιστικών (3 αγώνες εντός, 3 αγώνες εκτός + 1 ρεπό). Συνολικά θα προβιβασθούν στη Γ΄ Εθνική κατηγορία για την  περίοδο 2023 – 2024, είκοσι τέσσερις  ομάδες.

Το πρόγραμμα του 3ου Ομίλου

Πρωταθλητές ΕΠΣ

1η αγωνιστική

Αιτωλοακαρνανίας- Άρτας

Κέρκυρας- Πρέβεζας/ Λευκάδας

Ηπείρου-Θεσπρωτίας

Ρεπό: Καστοριάς

2η αγωνιστική

Θεσπρωτίας-Αιτωλοαρνανίας

Πρέβεζας/ Λευκάδας – Ηπείρου

Καστοριάς-Κέρκυρας

Ρεπό: Άρτας

 3η αγωνιστική

Ηπείρου-Κέρκυρας

Άρτας-Πρέβεζας/Λευκάδας

Καστοριάς-Αιτωλοακαρνανίας

Ρεπό: Θεσπρωτίας

4η αγωνιστική

Αιτωλοακαρνανίας-Πρέβεζας/Λευκάδας

Θεσπρωτίας-Καστοριάς

Ηπείρου-Άρτας

Ρεπό: Κέρκυρας

5η αγωνιστική

Αιτωλοαρνανίας-Ηπείρου

Κέρκυρας-Θεσπρωτίας

Άρτας-Καστοριάς

Ρεπό: Πρέβεζας/Λευκάδας

6η αγωνιστική

Άρτας-Κέρκυρας

Καστοριάς-Ηπείρου

Πρέβεζας/Λευκάδας-Θεσπρωτίας

Ρεπό: Αιτωλοακαρνανίας

7η αγωνιστική

Πρέβεζας/Λευκάδας-Καστοριάς

Θεσπρωτίας-Άρτας

Κέρκυρας-Αιτωλοακαρνανίας

Ρεπό: Ηπείρου

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!