Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Κλαδάς: “Η Α.Ε. Λευκίμμης θα αγωνίζεται και του χρόνου εκεί που ανήκει”

“Η Α.Ε. Λευκίμμης θα αγωνίζεται και του χρόνου στην κατηγορία που της αρμόζει, εκεί που ανήκει με τους βαθμούς που κέρδισε στο γήπεδο”, δηλώνει ο πρόεδρος της “Κερκυραίων Πολιτεία”, Σπύρος Κλαδάς.

Και συνεχίζει: Συγχαρητήρια σε όλη την οικογένεια της Λευκίμμης για την αγωνιστικότητά της, για το θάρρος που επέδειξε σε όλην αυτήν την περίοδο έχοντας συμμάχους την αθλητική της επίδοση, το δίκαιο και όλους όσους συνδράμαμε ενεργώς στην προσπάθεια επιβολής του. Η Κερκυραίων Πολιτεία και εγώ προσωπικά θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό της Α.Ε.Λ. και θα προσφέρουμε το σύνολο των δυνάμεών μας για την πρόοδο και την καλή λειτουργία του ποδοσφαίρου στην Κέρκυρα.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!