Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κλειστά Δημοτικό και Νηπιαγωγειο Μαντουκιού τη Δευτέρα

Κέρκυρα – Κλειστά θα μείνουν την προσεχή Δευτέρα και μόνο, το 8ο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγειο στο Μαντουκι, ύστερα από την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ για διακοπή ρεύματος στην περιοχή. 
Ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Χρήστος Άνθης, ανακοίνωσε τα εξής:

Την Δευτέρα το πρωί η ΔΕΗ ανακοίνωσε στην περιοχή Μαντουκίου διακοπή ρεύματος. Υπό τις υφιστάμενες θερμοκρασίες στο Δημοτικό Σχολείο Μαντουκίου 8ο δημοτικό και στο νηπιαγωγείο Μαντουκίου οι σύλλογοι διδασκόντων εισηγήθηκαν στην δήμαρχο να μην λειτουργήσουν καθότι σε θερμοκρασίες υπό του μηδενός δίχως θέρμανση και με εφαρμογή πρωτοκόλλου covid οι συνθήκες θα είναι τραγικές. Παρακαλούνται οι γονείς να γνωρίζουν ότι οι δυο σχολικές μονάδες για ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΟΝΟ θα είναι κλειστές.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!