Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Κολυμβητικές διακρίσεις του Νηρέα στο κύπελλο Άνοιξης

Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο, που πέρασε (13-14/4) κολυμβητικούς αγώνες αγωνιστικών και προαγωνιστικών κατηγοριών με την επωνυμία «Κύπελλο Άνοιξης – Swimming Spring Cup 2019 ».

Οι αγώνες, που έγιναν στο Εθνικό κολυμβητήριο της Πάτρας «Αντ.Πεπανός»  υπο την αιγίδα της ΚΟΕ αποτελούσαν μέρος των  επετειακών εκδηλώσεων για τον εορτασμό των  90 χρόνων από την ίδρυση του ΝΟΠ το 1929. Σε αυτούς πήραν μέρος περίπου 500 αθλητές-τριες από 29 σωματεία της χώρας. Μεταξύ αυτών και ο Νηρέας Κέρκυρας, που συμμετείχε με πέντε αθλητές-τριες αγωνιστικής και δύο προαγωνιστικής κατηγορίας.

Ο κερκυραϊκός απολογισμός ήταν η επίτευξη δύο ορίων για το πανελλήνιο πρωτάθλημα και η ταυτόχρονη κατάκτηση δύο χάλκινων μεταλλίων από τον Σιμόνι Άλμπι στα 50 & 200μ πρόσθιο.

 

(Ο Σιμόνι Άλμπι)

 Επίσης αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Γιώργος Τερικανίδηςστα 50μ πεταλούδα. Κοντά στην επίτευξη ορίων πλησίασαν οι Κατερίνα Λαρεντζάκη (έχει ήδη όριο στα 50μ πρόσθιο) στα 100μ πρόσθιο και ο Δημήτρης Παναγιωτάκης στα 50μ ύπτιο. Στην κερκυραϊκή αποστολή συμμετείχαν επίσης οι Λεωνίδας ΚουλούρηςΤερέζα Κουρτέση και Έλενα Σαββανή. Τους αθλητές συνόδευαν οι προπονητές Άγγελος ΕσκιτζίογλουΑνδρέας Λέκκας και το αντιπρόεδρος του ΔΣ Γιάννης Παναγιωτάκης.

(Ο Γιώργος Τερικανίδηs)

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!