Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Κορωνοϊός: Πέμπτος νεκρός στην Ελλάδα, 387 τα κρούσματα

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, υπάρχει και πέμπτος νεκρός στην Ελλάδα ενώ σήμερα διαπιστώθηκαν 35 νέα κρούσματα, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 387.

Συνολικά 60 κρούσματα είναι απροσδιόρισης πηγής μετάδοσης. 70 άνθρωποι νοσηλεύονται εκ των οποίων οι 11 είναι διασωλημένοι σε νοσοκομεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Πάτρας.

Όπως είπε ο κ. Τσιόδρας, όλοι οι νοσηλευόμενοι λαμβάνουν αντι-ιική θεραπεία. Πρόσθεσε ότι όλοι οι διασωληνωμένοι καθώς και οι ασθενείς που κατέληξαν ήταν άνδρες. «Για κάθε 5 που είναι πολύ σοβαρά άρρωστοι, άλλοι 95 έχουν είτε την ήπια είτε την μέτρια προς σοβαρή μορφή της νόσου COVID-19» σημείωσε.

Πηγή: iefimerida.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!