Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

Κορωνοϊός: Στην «κόκκινη» λίστα της Βρετανίας επτά ελληνικά νησιά – Δείτε ποια

Στην «κόκκινη» λίστα της Βρετανίας λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού μπήκαν επτά ελληνικά νησιά, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών της χώρας.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό ο Γκραντ Σαπς, οι Βρετανοί που βρίσκονται σε Λέσβο, Τήνο, Σέριφο, Μύκονο, Κρήτη, Σαντορίνη και Ζάκυνθο πρέπει να επιστρέψουν στη χώρα έως την προσεχή Τετάρτη στις 4 π.μ., ειδάλλως θα υποβάλλονται σε καραντίνα αμέσως μετά την επιστροφή τους στη Βρετανία.

«Για πρώτη φορά έχουμε τα δεδομένα και την ικανότητα να προσθέσουμε και να αφαιρέσουμε συγκεκριμένα νησιά από την καραντίνα, παρέχοντας παράλληλα τη μέγιστη προστασία για το κοινό», τόνισε ο Γκραντ Σαπς μιλώντας σε βουλευτές, όπως μεταδίδει η βρετανική ιστοσελίδα Daily Mail.
Πηγή: iefimerida.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!