Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΚΕΝΤΡΙΚΑ

Κορωνοϊός: Στους 192 οι νεκροί στην Ελλάδα -Κατέληξε 79χρονος στο «Αττικόν»

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό 79χρονος που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν» και πλέον τα θύματα από την πανδημία στη χώρα μας φτάνουν τα 192.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ηλικιωμένος άνδρας κατέληξε το απόγευμα της Δευτέρας, στις 18:30, και αναμένεται η έκθεση του νοσοκομείου για το αν έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, καθώς κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) ανακοίνωσε 15 νέα κρούσματα στη χώρα μας, τα 12 από τα οποία εντοπίστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην Ελλάδα είναι 3.390, εκ των οποίων το 54,9% άνδρες.
Πηγή: iefimerida.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!