Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

Κορωνοϊός: 152 σχολεία σε αναστολή λειτουργίας – Εως σήμερα το Γ1 του 5ου Γυμνασίου – Η λίστα

Σε 152 ανέρχονται πλέον τα σχολεία που παραμένουν κλειστά στο σύνολό τους ή τμήματά τους λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού, σύμφωνα με τη λίστα που δημοσιεύει το υπουργείο Παιδείας.

Όπως προκύπτει μάλιστα από τις ανακοινώσεις του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας στη χθεσινή ενημέρωση για τον κορωνοϊο, τα περισσότερα από τα σχολεία που είναι κλειστά λόγω κορωνοϊού είναι στην Αττική γεγονός που επιβεβαιώνει το επιβαρυμένο επιδημιολογικά προφίλ της περιοχής.

Ειδικότερα, ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε ότι μέχρι και την Κυριακή έχει ανασταλεί η λειτουργία 10 σχολικών μονάδων πανελλαδικά, ενώ τμήματα έχουν κλείσει σε 113 σχολεία σε ολόκληρη τη χώρα και σημείωσε ότι 93 στα 123 σχολεία βρίσκονται στην Αττική.
Δείτε τη λίστα του υπουργείου Παιδείας με τα σχολεία που έχουν αναστείλει τη λειτουργία τους λόγω κορωνοϊού εδώ.

Να σημειωθεί ότι από αύριο 1η Οκτωβρίου το Γ1 τμήμα του 5ου Γυμνασίου Κέρκυρας θα λειτουργήσει κανονικά, ύστερα από δεκαήμερη αναστολή λειτουργίας εξαιτίας του ένα και μοναδικού κρούσματος που καταγράφηκε.
Πηγή: iefimerida.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!