Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Κωπηλασία: Η Ελ. Διαβάτη του ΝΑΟΚ σε κοινόβιο της Εθνικής

Σε προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής κλήθηκε & συμμετέχει από την περασμένη Δευτέρα (30/10) η νεάνιδα Βαλκανιονίκης και πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κωπηλασία  Έλενα Διαβάτη.

 Η αθλήτρια του ΝΑΟΚ, η οποία θα περάσει από αξιολόγηση των Ομοσπονδιακών Προπονητών  θα παραμένει στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά μέχρι και τις 19 Νοεμβρίου.

 Η ανακοίνωση του ΝΑΟΚ

Η συστηματική δουλειά της αθλήτριας του ΝΑΟΚ Έλενας Διαβάτη και του επικεφαλής προπονητή της κωπηλασίας Αλέξανδρου Γκόγκα και των συνεργατών του, φαίνεται να πετυχαίνει τον στόχο της καθώς σε αυτό το προπονητικό κοινόβιο καλείται για αξιολόγηση με 8 ακόμα υποψήφιους υψηλού επιπέδου αθλητές και αθλήτριες έχοντας έτσι την ευκαιρία να προπονηθεί υπό την επίβλεψη των ομοσπονδιακών προπονητών και να διεκδικήσει μία θέση στην Εθνική ομάδα κωπηλασίας. Το Διοικητικό συμβούλιο και ολόκληρη η οικογένεια του ΝΑΟΚ τής εύχεται καλή δύναμη και καλή επιτυχία .

 Η ανακοίνωση της ΕΚΟΦΝΣ

Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία ενημέρωσε ότι:  Είκοσι συνολικά αθλητές και αθλήτριες κλήθηκαν σε προπονητικό κοινόβιο που θα ξεκινήσει στις 30 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά αλλά και Αξιολόγηση για τους 9 από αυτούς που θα γίνει στις 5 Νοεμβρίου ενώ συνολικά το κοινόβιο θα ολοκληρωθεί στις 19 Νοεμβρίου.

 Οι 11 που έχουν κληθεί χωρίς να περάσουν από την αξιολόγηση στις 5/11:

Σ.Ντούσκος (ΠΝΟΙ), Ε. Αναστασιάδου (ΝΟΚ), Χ. Μπούρμπου (ΝΟΘ),Ζ.Φίτσιου (ΝΟΜαυρ), Μ. Κοντού (ΝΟΜυτ), Π.Γκαϊδατζής (ΝΑΟΚΘ),Α.Παπακωνσταντίνου (ΕΝΟΑ), Γ.Καλανδαρίδης (ΕΝΟΑ),Θανάσης Παλαιοπάνος (ΝΟΙ), Ν.Χωλόπουλος (ΝΟΜαυρ), Δ.Παπάζογλου (ΝΑΟΣ).

 Οι 9 που θα περάσουν από Αξιολόγηση :

Ασβεστά Ι.(ΝΟΘ),Ε. Φράγκου (ΝΟΓ), Άγγου Σ.(ΟΦΘ), Π.Καλαϊτζή (ΝΟΓ), Ε.Διαβατη(NAOK), Β.Λυκομήτρου (ΝΟΘ), Μαρουσός Α.(ΟΕΑ&ΝΑΒ), Καρέτας Ε. (ΝΟΜ), Καμαλεδάκης Ι.(ΝΟΣουδ).

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!