Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Κωπηλασία: Η Κέρκυρα μία έκτη θέση στο Πανελλήνιο Λυκείων

Τη Δευτέρα 2 Μαΐου πραγματοποιήθηκαν  στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο Σχινιά Αττικής  οι Πανελλήνιοι Αγώνες Κωπηλασίας μαθητών-τριών των Λυκείων όλης της χώρας.

 

Στις τρεις κατηγορίες των αγωνισμάτων: 1) Σκιφ Μαθητών και Μαθητριών 2)Διπλό σκιφ Μαθητών και Μαθητριών 3)Δίκωπος άνευ Μαθητών και Μαθητριών, συμμετείχαν συνολικά 200 αθλητές-τριες των Γ.Ε.Λ. & ΕΠΑ.Λ. Μεταξύ αυτών και οκτώ απο την Κέρκυρα, οι οποίοι συγκρότησαν τέσσερα πληρώματα. Μάλιστα η δίκωπος άνευ πηδαλιούχου της Κέρκυρας κατέκτησε την 6η Πανελλήνια θέση, ενώ τα άλλα τρία κερκυραϊκά πληρώματα δεν πέτυχαν την συμμετοχή τους στους τελικούς των αγωνισμάτων τους.

Να σημειωθεί ότι την κερκυραϊκή αποστολή συνόδευσαν ο  έφορος του τμήματος κωπηλασίας του ΝΑΟΚ & γονέας, Σπύρος Σπιτιέρης και ο  καθηγητής φυσικής αγωγής – προπονητής κωπηλασίας, Γιώργος Νοταρόπουλος. Να υπενθυμίσουμε ότι την ευθύνη της διοργάνωσης του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Κωπηλασίας είχε   η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (Ο.Ε.Σ.Α.Δ.) της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής σε συνεργασία με την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων ((Ε.Κ.Ο.Φ.Ν.Σ.). 

 

Η ΚΩΠΗΛΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΑΓΟΡΙΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

ΔΙΚΩΠΟΣ ΑΝΕΥ 6η θέση

ΣΩΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ 1ο ΕΠΑΛ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΣΠΙΤΙΕΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 1ο Γ.Ε.Λ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 

ΔΙΠΛΟ ΣΚΙΦ

ΝΟΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 4ο Γ.Ε.Λ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΠΡΙΦΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ 4ο Γ.Ε.Λ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 

ΔΙΠΛΟ ΣΚΙΦ

ΚΟΥΡΗΣ ΦΟΙΒΟΣ 2ο Γ.Ε.Λ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΠΕΛΑΗΣ ΣΠΥΡΟΣ 2ο Γ.Ε.Λ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 

ΔΙΠΛΟ ΣΚΙΦ

ΜΠΟΥΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 2ο Γ.Ε.Λ.ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΜΕΤΑΞΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ 1ο Γ.Ε.Λ. ΚΕΡΚΥΡΑΣ

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!