Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Κωπηλασία: Ο ΝΑΟΚ “ακούμπησε” τέσσερα μετάλλια

Μία κουπιά μακριά από το βάθρο μεταλλίων έμειναν τέσσερα πληρώματα του ΝΑΟΚ στα Πανελλήνια πρωταθλήματα κωπηλασίας, που διεξήχθησαν από την περασμένη Τετάρτη(14/7) μέχρι και την Κυριακή (18/7) στη λίμνη της Καστοριάς. Συγκεκριμένα την τέταρτη θέση στους τελικούς των κατηγοριών τους κατέλαβαν,  στους Παίδες η τετράκωπος και η οκτάκωπος μετά πηδαλιούχων, στους Έφηβους η δίκωπος μετά πηδαλ. & στο σκιφ της κατηγορίας Ανδρών Ελαφρών Βαρών.  Για την προσπάθεια των αθλητών, το κωπηλατικό τμήμα του ΝΑΟΚ ανακοίνωσε: «Μας κάνατε περήφανους με την κατάθεση ψυχής στις κούρσες σας, την αγωνιστικότητας σας , την πίστης σας και την θέληση σας για διάκριση! Πολλά μπράβο σε όλους σας!Ήσασταν όλοι σας υπέροχοι!».

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας

Με  515 αθλητές-τριες από 28 σωματεία  της χώρας πραγματοποιήθηκε στη λίμνη της Καστοριάς το 87ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας, όλων των κατηγοριών (Παίδων/Κορασίδων-Εφήβων/Νεανίδων-Ανδρών/Γυναικών- Ελαφρών Βαρών Α/Γ)  που όπως και το 2020 έγινε συγκεντρωτικά σε μια φάση λόγω των μέτρων υγιεινής και την διευκόλυνση στη μετακίνηση των σωματείων και των αθλητών. Η παρουσία του ΝΑΟΚ ήταν με  δέκα πληρώματα, τα οποία συνέθεσαν  22 κωπηλάτες (19 αθλητές-3 αθλήτριες). Την αποστολή του ΝΑΟΚ συνόδευσαν ο πρόεδρος & αντιπρόεδρος της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, Γιώργος Δημουλής, ο έφορος κωπηλασίας, Σπύρος Σπιτιέρης, το μέλος του ΔΣ Παναγιώτης Μουρίκης, οι προπονητές Γιώργος ΝοταρόπουλοςΔήμητρα Θανοπούλου, ενώ το Σαββατοκύριακο βρέθηκαν στην Καστοριά, για να παρακολούθησαν τις προσπάθειες των αθλητών του ΝΑΟΚ, ο ΓΓ Άκης Παυλογιάννης και το ιστορικό στέλεχος του τμήματος κωπηλασίας Κώστας Παυλογιάννης.

Τα κερκυραϊκά αποτελέσματα

 

ΤΕΤΑΡΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

 

ΠΑΙΔΕΣ

ΤΕΤΡΑΚΩΠΟΣ ΜΕΤΑ ΠΗΔΑΛ

ΑΡΓΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ-ΜΗΛΙΟΡΙΖΟΣ ΣΠΥΡΟΣ-ΠΕΛΑΗΣ ΣΠΥΡΟΣ-ΛΥΚΟΥΡΙΝΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ (Π): ΠΕΛΑΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΟΚΤΑΚΩΠΟΣ ΜΕΤΑ ΠΗΔΑΛ

ΣΩΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ-ΣΠΙΤΙΕΡΗΣ ΣΠΥΡΟΣ-ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΩΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ-ΝΟΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΚΟΥΡΗΣ ΦΟΙΒΟΣ-ΓΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΜΠΟΥΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-(Π): ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΕΦΗΒΩΝ

ΔΙΚΩΠΟΣ ΜΕΤΑ ΠΗΔΑΛ:

ΜΙΧΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ- ΑΡΓΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (Π):  ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΝΔΡΩΝ ΕΛΑΦΡΩΝ ΒΑΡΩΝ

ΣΚΙΦ : ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΤΕΛΙΚΟΥΣ

 

ΕΦΗΒΩΝ

ΟΚΤΑΚΩΠΟΣ ΜΕΤΑ ΠΗΔΑΛ:

ΣΩΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ-ΣΠΙΤΙΕΡΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ-ΜΙΧΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΠΡΙΦΤΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ- ΝΟΤΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΚΟΥΡΗΣ ΦΟΙΒΟΣ-ΜΠΟΥΖΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ-ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ- (Π): ΣΟΥΡΙΑΝΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ (6η θεση)

ΤΕΤΡΑΚΩΠΟΣ ΜΕΤΑ ΠΗΔΑΛ:

ΜΙΧΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ-ΠΕΛΑΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ- ΛΥΚΟΥΡΙΝΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ-ΔΕΛΑΠΟΡΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ- (Π): ΤΡΑΪΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ (ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΛΟΓΩ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ ΑΘΛΗΤΗ)

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΔΙΠΛΟ ΣΚΙΦ: ΑΓΑΘΟΥ ΑΜΑΛΙΑ-ΔΙΑΒΑΤΗ ΕΛΕΝΗ ( 3η στον μικρό τελικό & 9η στην Γενική Κατάταξη)

ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΣΚΙΦ: ΣΟΥΡΙΑΝΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ (2η στον μικρό τελικό 8η στη Γενική Κατάταξη)

ΑΝΔΡΩΝ

ΣΚΙΦ: ΜΙΧΑΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (1ος στον μικρό τελικό & 7ος στη Γενική Κατάταξη)

ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΛΑΦΡΩΝ ΒΑΡΩΝ

ΣΚΙΦ : ΣΟΥΡΙΑΝΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ (1η στον μικρό τελικό & 7η στη Γενική Κατάταξη)

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στην αποστολή του ΝΑΟΚ μετείχε  ως αναπληρωματικός των πληρωμάτων  και ο αθλητής ΘΕΟΔΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!