Quantcast
ΕΛΛΑΔΑΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ

AΡΝΗΤΙΚΟ το ύποπτο για κωρονοιό κρούσμα στο νοσοκομείο Αργοστολίου

Αρνητικό ευτυχώς στον κοροναϊό, βγήκε πριν λίγη ώρα το τεστ για τον 25χρονο που νοσηλεύεται από χθες στο νοσοκομείο Αργοστολίου.
Πρόκειται για νεαρό άτομο απο την περιοχή του Ληξουρίου που εμφάνισε συμπτώματα γρίπης και κατέφυγε αρχικά στο Μαντζαβινάτειο αλλά λόγω του ότι είχε επισκεφθεί την Πάτρα το τριήμερο του καρναβαλιού και μετά από επικοινωνία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο Αργοστολίου.
Το Νοσοκομειο Αργοστολίου τήρησε το πρωτόκολλο και εστάλη δείγμα στο ινστιτούτο ΠΑΣΤΕΡ, το οποίο βγήκε αρνητικό μόλις πριν από λίγο, οπότε και σε αυτή την περίπτωση τέλος καλό όλα καλά.
Πηγή: kefoniapress.gr

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!