Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

«Κόβονται» άδειες και ρεπό στην Πυροσβεστική

Με απόφαση του αρχηγού της Πυροσβεστικής, Στέφανου Κολοκούρη, «κόβονται» όλες οι άδειες και τα ρεπό των πυροσβεστών για την περίοδο του καθολικού lockdown, στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Το έγγραφο εστάλη σε όλες τις υπηρεσίες της Πυροσβεστικής και αναφέρει:

 «Αναστέλλουμε τη χορήγηση των κανονικών αδειών, βραχειών αδειών και ημερήσιων αναπαύσεων στο ένστολο προσωπικό όλων των υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος, από 5-11-2020 μέχρι και 30-11-2020, προς αντιμετώπιση των εξαιρετικών και έκτακτων αναγκών και ειδικότερα την εξαιρετικά επείγουσα και απρόβλεπτη ανάγκη για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19, με τη λήψη μέτρων αρμοδιότητάς του. Κατ’ εξαίρεση και μόνο σε όλως εξαιρετικές περιπτώσεις σοβαρών προσωπικών ή οικογενειακών λόγων και κατόπιν ειδικής αιτιολογημένης απόφασης της Διοίκησης επιτρέπεται η χορήγηση αδειών στο ένστολο προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος».

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!