Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

Καρύδης: Τα σημαντικά θέματα του Δήμου αποφασίζονται στην Οικονομική Επιτροπή

Σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της Κερκυραϊκής Συμμαχίας Γ. Καλούδης, ενημερώνει ότι “η προγραμματισμένη για το απόγευμα (18 μ.μ.)της 4ης Νοέμβρη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων με τηλεδιάσκεψη δεν πραγματοποιήθηκε ,λόγω έλλειψης απαρτίας. Συγκεκριμένα βρέθηκαν παρόντες 22 δημοτικοί σύμβουλοι επί συνόλου 45. Ο ελάχιστος αριθμός για την ύπαρξη απαρτίας είναι 23 παρόντες”.

“Είναι προφανές ότι υπάρχει ζήτημα λειτουργίας των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου όχι μόνο εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά κυρίως λόγω της αφαίρεσης αρμοδιοτήτων από τη σημερινή κυβέρνηση. Τα σημαντικά θέματα του Δήμου, όπως φαίνεται, αποφασίζονται στην 9μελή Οικονομική Επιτροπή, η οποία συνεδριάζει, αρκετές φορές, χωρίς την παρουσία μελών που προέρχονται από τη δημοτική αντιπολίτευση. Έτσι σοβαρές αποφάσεις λαμβάνονται από τη Δήμαρχο και 4 δημοτικούς συμβούλους της Παράταξής της.

Έτσι λειτουργεί σήμερα ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων. Ας το γνωρίζουν οι συμπολίτες” καταλήγει οπ κ. Καρύδης.

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!