Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

ΛΑΣΥ: Ανακηρύχθηκε το ψηφοδέλτιο με επικεφαλής τον Γ. Μπορμπότη

Η ανακοίνωση της ΛΑ.ΣΥ. Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων:

Ανακηρύχθηκε το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων, με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Μπορμπότη.

Ψηφοδέλτιο, όπως και όλα της «Λαϊκή Συσπείρωσης», εγγύηση για το λαό του νησιού, αφού τα μέλη του, από οποιοδήποτε μετερίζι, πρωτοστατούν στην πάλη του. Τους ενώνει ένας σκοπός. Κόντρα στην εργοδοσία, στο κράτος και τις κυβερνήσεις της, να δυναμώσει το ρεύμα αμφισβήτησης της πολιτικής που θυσιάζει τα δικαιώματα και τις ανάγκες των πολλών, για τα κέρδη των λίγων.

Διαβάστε ακόμη: Κέρκυρα: Ποιοι υποψήφιοι σύμβουλοι δεν ανακηρύχθηκαν και από ποιες παρατάξεις

Τέτοιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους έχει ανάγκη ο λαός, μπροστά στην ολομέτωπη επίθεση που κλιμακώνεται, μπροστά στις ζωές μας που γίνονται θυσία στην πρώτη φωτιά ή την πρώτη πλημμύρα. Σε αυτή την επίθεση έχει καθοριστική συμβολή η Δημοτική Αρχή, που υπηρετεί την ίδια αντιλαϊκή πολιτική: Με χαράτσια και τέλη στις πλάτες των λαϊκών στρωμάτων, με ανταποδοτικότητα, εμπορευματοποίηση και ιδιωτικοποιήσεις, με πακτωλό χρημάτων για επενδύσεις, έργα και υποδομές που έχουν ανάγκη οι όμιλοι και απαξιώνουν όσα έχει ανάγκη ο λαός.

Είναι στο χέρι του λαού λοιπόν να εκλέξει ακόμα περισσότερους τέτοιους συμβούλους στις επικείμενες εκλογές, να αναδείξει τη «Λαϊκή Συσπείρωση» δημοτική αρχή σε ακόμα περισσότερους δήμους. Εδώ στην Κεντρική Κέρκυρα να κάνει το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» την έκπληξη απέναντι στη Δημοτική Αρχή Υδραίου της ΝΔ, αλλά και των άλλων συνδυασμών που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στηρίζονται από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ.

 

Αρκετά με το «πάμε και όπου βγει». Ήρθε η ώρα «να πάμε αλλιώς»

 

10

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!