Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ποιοι υποψήφιοι σύμβουλοι δεν ανακηρύχθηκαν και από ποιες παρατάξεις

Αν και στο σύνολο τους όλες οι δημοτικές και περιφερειακές παρατάξεις ανακηρύχθηκαν από το Πολυμελές Πρωτοδιεκίο Κέρκυρας, ως υποψήφιες για τις εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου, εντούτοις κάποιες από αυτές είχαν “απώλειες” κατα την ανακήρυξη. 

Διαβάστε ακόμη: Κέρκυρα: Ανακηρύχθηκαν όλοι οι υποψήφιοι συνδυασμού των Δήμων- «Κόπηκαν» υποψήφιοι

 

Περιφερειακή παράταξη ΑΝΑΣΑ (Θ. Γαλιατσάτος)

-Δεν ανακηρύχθηκε ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την ΑΝΑΣΑ ο Διονύσης Γιακουμέλος του Αναστασίου (Ζάκυνθος), καθώς όπως προέκυψε από τον έλεγχο που διενεργήθηκε στην ηλεκτρονική πύλη δήλωσης υποψηφιοτήτων, για τον εν λόγω υποψήφιο δεν καταχωρήθηκε η ιδιότητα του, ως θα έπρεπε.

Κεντρικός Δήμος

Δημοτική παράταξη “Κερκυραίων Δήμος – Κέρκυρα 2028″ (Μ. Υδραίου)  και ΕΞΑΡΧΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” (Στ. Πουλημένος)

  • Δεν ανακηρύχθηκε ο Καρύδης Προκόπης ου Νικολάου  ως υποψήφιος της δημοτικής κοινότητας Προκοπίου της Δ.Ε. Αχιλλείων τόσο με τον συνδυασμό τη Υδραίου όσο και με τον συνδυασμό του Πουλημένου, κατα παράβαση του άρθρου 15 παρ. 3 του Ν. 4804/2021, όσο οποίο ρητά προβλέπεται ότι κανείς δεν επιτρέπεται να συμμετέχει σε περισσότερους συνδυασμούς.

Δημοτική παράταξη “Κερκυραίων Δήμος – Κέρκυρα 2028” (Μ. Υδραίου)

  • Δεν ανακηρύχθηκε ο Αθανάσιος Κώστας βάσει του γεγονότος ότι η από 7/9/2023 και με αριθμό πρώτη. 1779 αίτηση του Αθανάσιου Κώστα του Χρήστου, με την οποία ζητούσε την ανακήρυξη του ως υποψήφιου δημοτικού συμβούλου της Δ.Ε. Παρελίων με τον συνδυασμό “Κερκυραίων Δήμος”, αφενός μεν υποβλήθηκε στο Πρωτοδικείο και ότι μέσω της ηλεκτρικής πύλης, αφετέρου τυγχάνει εκπρόθεσμη αφού είχε παρέλθει η καταληκτική ημερομηνία της 31/08/2023.

 

Διαβάστε ακόμη: Κέρκυρα: Ανακηρύχθηκαν όλοι οι υποψήφιοι συνδυασμοί για την ΠΙΝ – Ποιος υποψηφιος π. σύμβουλος δεν ανακηρύχθηκε

Δήμος Βόρειας Κέρκυρας

 

Δημοτική παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση (Κ. Ρούσσινος)

  • Δεν ανακηρύχθηκε η υποψήφια σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Νησακίου (Δ.Ε. Κασσωπαίων) Πουλιάση Θεοδώρα, καθώς έφερε στην ένδειξη ιδιότητα “άγνωστη”. 

Καθόσον στην Δ.Κ. απομένουν λιγότεροι υποψήφιοι του ελαχίστου ορίου, παραμένουν 2 και όχι τρεις, ΔΕΝ ανακηρύσσονται ούτε οι υποψήφιοι σύμβουλοι της Κοινότητας αυτής, Προκόπης Κουλούρης, και Σπύρος Μαρκάτης.

 

Δημοτική παράταξη “Συμπαράταξη Ανεξαρτήτων Πολιτών για τη Βόρεια Κέρκυρα” (Σπ. Βάρελης)

  • Επειδή στις Δημοτικές Κοινότητες Αγρού Αγρού και Κασσιόπης ο αριθμός υποψηφίων είναι 2 και όχι τρεις όπως προβλέπεται, δεν ανακηρύσσονται οι εξής υποψήφιοι:
  1. ΑΣΠΙΩΤΗ ΕΛΕΝΗ (Δεν κατέβαλε το απαιτούμενο παράβολο)
  2. ΤΡΙΒΥΖΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
  3. ΒΛΑΧΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΡΥΣΑΝΘΗ
  4. ΖΑΦΕΙΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Στη Δ.Κ. Βαλανειού στη Δ.Ε. Εσπερίδων η υποψήφια σύμβουλος Ουράνια Κρασάκη έφερε στην ένδειξη ιδιότητα τη λέξη “ΚΕΡΚΥΡΑ”, ως εκ τούτου θεωρείται ότι δεν υπάρχει η αναγραφόμενη ιδιότητα 

Βάσει του ίδιου σκεπτικού και επειδή έχουν απομείνει δυο υποψήφιοι, δηλαδή λιγότεροι του προβλεπόμενου ορίου, δεν ανακηρύσσονται ούτε οι υποψήφιοι σύμβουλοι 

  1. ΑΝΘΗ ΜΑΡΙΑ
  2. ΔΟΥΒΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

Τέλος, ο Σωκράτη Βενιαμίν Παγιατάκης παραιτήθηκε από την υποψηφιότητα του (4/9/2023). Επίσης, παραιτήθηκε ο Ονούφριος Μιχαλάκης, όπως και ο Αλέξανδρος Τρύφωνας.

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!