Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Κέρκυρα: Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα και ένα με εγκατάλειψη τραυματισμένων

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα προκλήθηκε γύρω στις 22:00 του Σαββάτου στα Μωραΐτικα, όταν οδηγός μοτοσικλέτας συγκρούστηκε με ιχ αυτοκίνητο. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και περιπολικό της Τροχαίας ενώ ο νέος οδηγός της μηχανής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο, καθώς ήταν σοβαρά τραυματισμένος.

 

Διαβάστε ακόμη: Κέρκυρα: Ποιοι υποψήφιοι σύμβουλοι δεν ανακηρύχθηκαν και από ποιες παρατάξεις

 

Τους εγκατέλειψε

Ακόμη ένα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου λίγο πιο κάτω από του Τζάβρου και στην κατεύθυνση προς Παλαιοκαστρίτσα, όταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, οδηγός ιχ αυτοκινήτου παρέσυρε μια μηχανή με δυο επιβαίνοντες, τους οποίους και εγκατέλειψε. Ευτυχώς, αν και στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τους μετέφερε στο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, δεν είχαν τραυματιστεί σοβαρά.

 

Και τα δυο συμβάντα έχει αναλάβει το Ανακριτικό της Τροχαίας Κέρκυρας 

 

 

φωτό αρχείου

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!