Quantcast
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣΤΟΠΙΚΑ

ΛΑΣΥ Κ. Κέρκυρας: Να γίνει λαϊκή συνέλευση για το Αλσος Γαρίτσας

Πρόταση για πραγματοποίηση Λαϊκής Συνέλευσης για την υπόθεση του Αλσους Γαρίτσας κατέθεσε η ΛΑΣΥ Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας.

Όπως αναφέρει:

Με αφορμή την ανησυχία που υπάρχει και τη συζήτηση που γίνεται για την ανάπλαση του Άλσους της Γαρίτσας, θεωρούμε ότι θα πρέπει το Τοπικό Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Κέρκυρας, να συγκαλέσει Λαϊκή Συνέλευση στην περιοχή για αυτό το θέμα.

Ο θεσμός της Λαϊκής Συνέλευσης, που προβλέπεται να γίνεται τουλάχιστον μία φορά το χρόνο για κάθε Τοπικό Συμβούλιο, μπορεί να συμβάλλει ώστε να εκφραστεί η γνώμη των κατοίκων και των φορέων της περιοχής και θα ενισχύσει τη διαλογική συζήτηση και τη διαβούλευση που δυστυχώς, με ευθύνη των Δημοτικών Αρχών, δεν προηγήθηκε.

Εννοείται ότι η Λαϊκή Συνέλευση δεν έρχεται και δεν πρέπει να έρθει σε αντιπαράθεση με τις συζητήσεις ή τις συνελεύσεις που προγραμματίζουν οι Σύλλογοι της περιοχής και θα πρέπει να υπάρχει προηγούμενη συνεννόηση μαζί τους.

 

Οι εκλεγμένοι με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

στο Τοπικό Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Κέρκυρας

Σπύρος Βλάχος
Μαρία Χυτήρη

 

 

 

  

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!