Quantcast
ΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Λόγω πένθους απέχουν την Πέμπτη από τα καθήκοντά τους οι δικηγόροι της Κέρκυρας

Μετά το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του 14χρονου Σπύρου, ο Δικηγορικός Σύλλογος Κέρκυρας κήρυξε ημέρα πένθους την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου.

Η ανακοίνωση: Με ομόφωνη απόφαση Προέδρου και Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Κέρκυρας  κηρύξαμε ημέρα βαθύτατου πένθους και ανείπωτης θλίψης την αυριανή ημέρα Πέμπτη 3 Δεκέμβρη 2020 για τον αδόκητο  θάνατο από ανθρωποκτονία από αμέλεια του 14χρονου αγγελουδιού-γιού της αγαπητής συναδέλφισάς μας Αλέκας.
Ως λογική συνέπεια κηρύξαμε για αύριο-ημέρα της κηδείας  (Πέμπτη 3 Δεκέμβρη 2020) πλήρη και απόλυτη αποχή από όλα τα καθήκοντά μας.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!