Quantcast
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΤΟΠΙΚΑ

Ο Δ. Μεταλληνός με αφορμή τα σχόλια ευθύνης του θανάτου του παιδιού: «Αηδιάζω με όσους ασκούν πολιτική εξόντωσης κατά της Δημάρχου μας»

Με προσωπική του ανάρτηση στα social media, ο προεδρος του δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων νήσων Δημητρης Μεταλληνός, αφού εκφράζει τα συλλυπητήρια του για τον άδικο χαμό του δεκατετράχρονου αγοριού, δηλώνει αηδία για τα σχόλια που εξαπολύει ο καθένας εναντίον της δημάρχου σε επίπεδο εξόντωσης, οπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η δήλωση 

Σήμερα χάθηκε άλλο ένα αθώο θύμα στην άσφαλτο, ενώ χαροπαλεύει άλλο ένα. Η σκέψη μας βρίσκεται κοντά στις τραγικές οικογένειές τους και στην αγγελική ψυχούλα, που χάθηκε…
Σήμερα, όμως, διαπιστώνουμε ότι εξαιτίας (και) της πανδημίας έχουν απωλέσει οι περισσότεροι που σεργιανούν στο fb, κάθε ίχνος ΜΕΤΡΟΥ και αυτοελέγχου. Στοχοποιούν ένα (δημόσιο ως επί το πλείστον) πρόσωπο και του φορτώνουν όλα τα δημόσια (ή ακόμη και προσωπικά τους) προβλήματα. Αηδιάζω ιδιαίτερα με όσους ασκούν πολιτική εξόντωσης (Killers), κατά της δημάρχου μας, που δεν φέρει καμία ευθύνη στην τραγική αυτή έκβαση. Είναι βαρύ το κλίμα και δύσκολη η καθημερινότητα. Όσοι ψάχνουν για ευθύνες, ας έχουν το θάρρος (και όχι μόνο το θράσος) να επιδεικύουν τουλάχιστον ΔΙΚΑΙΗ κρίση και όχι συκοφαντίες. Γιατί, την περίοδο αυτή που φορούμε όλοι αναγκαστικά … μάσκες, αποκαλύπτεται και ο πραγματικός μας χαρακτήρας. Χάνουμε πολλά και ιδιαίτερα συνανθρώπους μας. Ας μην χάσουμε και την Ανθρωπιά μας….

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!