Quantcast
ΠΟΛΙΤΙΚΗΤΟΠΙΚΑ

ΜέΡΑ25: Οι ζωές των Τσιγγάνων μετράνε

Η ανακοίνωση των Οργανώσεων του ΜέΡΑ25 Κέρκυρας: 

Η οργάνωση Κέρκυρας του ΜέΡΑ25, όπως και οι υπόλοιποι προοδευτικοί και μη συνάνθρωποι μας νιώθουμε θλίψη αλλά και οργή για το θάνατο του 16χρονου Τσιγγάνου Κώστα Φραγκούλη, τον οποίον πυροβόλησε με ευθεία βολή αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ για 20 ευρώ απλήρωτης βενζίνης, ένα χρόνο μετά τη δολοφονία του 18χρονου Τσιγγάνου Νίκου Σαμπάνη πάλι από την ομάδα ΔΙΑΣ με … 36 σφαίρες.

Η τραγική αυτή κατάληξη επιβεβαιώνει πως όσο συνεχίζει η ατιμωρησία της ΕΛ.ΑΣ., την οποία ασπάζεται ο ίδιος ο Υπουργός “Προστασίας του Πολίτη”, τόσο θα θρηνούμε νέα παιδιά. Η ατιμωρησία αυτή των αστυνομικών που σκότωσαν τον Σαμπάνη, σκότωσε τον 16χρόνο Κώστα Φραγκούλη στη Θεσσαλονίκη.

Οργή και αγανάκτηση μας πλημμυρίζει όλες και όλους και απαιτούμε “ΔΗΚΕΟΣΗΝΙ”, διότι οι ζωές των Ρομά μετράνε, οι ζωές των νέων ανθρώπων μετράνε, η ζωή κανενός δεν μπορεί να αφαιρείται για 20 ευρώ βενζίνης.

Η Οργάνωση Κέρκυρας ΜέΡΑ25 ενώνει τη φωνή της μ’ αυτούς που ζητούν να αφοπλιστούν και να καταργηθούν εδώ και τώρα οι στρατιωτικοποιημένες ομάδες της ΕΛ.ΑΣ. που δολοφονούν νέους ανθρώπους και μάλιστα με ρατσιστικό κίνητρο, ενώ επιβραβεύονται κιόλας από την Πολιτεία με 600 ευρώ. Ενώνει τη φωνή της με αυτούς που ζητούν να σταματήσει η Κυβέρνηση και η δικαστική εξουσία να υποθάλπουν αυτή την ατιμωρησία της ΕΛ.ΑΣ. που οδηγεί σε νέα δολοφονικά χτυπήματα, με αυτούς που ζητούν δικαιοσύνη για τον Νίκο Σαμπάνη, τον Βασίλη Μάγγο, τον Ζακ Κωστόπουλο και κάθε έναν που δολοφονήθηκε από ένστολο λειτουργό του κράτους.

Οργανώσεις Κέρκυρας ΜέΡΑ25

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!