Quantcast
SLIDERΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Εγκαταλελειμμένη και η πλατεία San Rocco, λέει ο Καλούδης

Το επικίνδυνο πεζοδρόμιο στην Αβραμίου, τις κλειστές υπό άθλιες συνθήκες τουαλέτες στην πλατεία Σαρόκου και τα υπόλοιπα “στραβά” της περιοχής, επισημαίνει με σχετική του ανακοίνωση ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πρώτα η Κέρκυρα”, Γιώργος Καλούδης.

Η ανακοίνωση

Το εμπορικό κέντρο της Πόλης της Κέρκυρας, η Πλατεία SanRocco, εγκαταλελειμμένη. Και αυτή. Ενδεικτικά:

Σκηνή 1η: Στην αρχή της Αβραμίου, όπου οι σηματοδότες το πεζοδρόμιο έχει απότομη κλίση προς το δυτικό μέρος, δηλ από το δρόμο προς το εστιατόριο. Με πλάκες γλυτσερές. Και με το πρώτο ψιλόβροχο και χωρίς ψιλόβροχο. Και χωρίς βροχούλα το πολύ κατωφερικό πεζοδρόμιο είναι πολύ επικίνδυνο. Βάσανο για τους χιλιάδες πεζούς καθημερινά. Δύο θανατηφόρα ατυχήματα έχουν συμβεί και πολλά, πάμπολλα  ατυχήματα τραυματισμών πεζών κάθε χρόνο. Με τη πρώτη βροχούλα τα νερά υπερπηδούν το πεζοδρόμιο και τρέχουν μέσα στο μισθωμένο χώρο του εστιατορίου το οποίο παρεμποδίζεται στη χρήση του μετατρεπόμενο σε λασποχώρο. Παλαιότερη του 2019  η κακοτεχνία αλλά δεν έγινε καμμία ενέργεια να διορθωθεί. Αδιαφορία .

Σκηνή 2η:Οι δημόσιες τουαλέτες κλειστές. Η απόλυτη αδιαφορία της Δημαρχίας Υδραίου για τον τουρισμό και τους Κερκυραίους,

Σκηνή 3η: Το υπόγειο πάρκιγκ που παρέδωσε ο Σωτήρης Μικάλεφ  δημοπρατημένο το 2010 καμμία ενέργεια να ξεκινήσει.  Αδιαφορία της Δημαρχίας Υδραίου.

 

Σκηνή 4η: Στη 3η πάροδο Πολυχρονίου Κωνσταντά υπάρχουν και 3 διαμερίσματα Airbnb. Tο πεζοδρόμιο με σπασμένες πλάκες πλημμυρίζει στα βυθισμένα σημεία του. Οδοκαθαριστής δεν περνάει ποτέ. Αδιαφορία της Δημαρχίας Υδραίου.

Ενδεικτικά.

 

 

Ο Επικεφαλής της Παράταξης   «Πρώτα η Κέρκυρα»

Γιώργος  Ν.  Καλούδης

Δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και το ΣτΕ

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!