Quantcast
SLIDERΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Μαγική πρεμιέρα για τον Φαίακα στην Α1 χάντμπολ!

Ο Φαίακας έγραψε σήμερα ιστορία ξεκινώντας με νίκη στην πρώτη του εμφάνιση στο πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ.

Η κερκυραϊκή ομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικράτησε άνετα στο ΕΑΚΚ με 25-20 επί του Άρη Νίκαιας. Οι φιλοξενούμενοι προέβαλαν αντίσταση μέχρι το τρίτο πεντάλεπτο, αλλά από εκεί και πέρα ο Φαίακας με πρωτεργάτες τους Χερουβείμ, Μάτοβιτς & Χάλαρη και με σφιχτή άμυνα κατάφερε να ξεφύγει στο σκορ και να ολοκληρώσει με άνετη νίκη το ποδαρικό του στην μεγάλη εθνική κατηγορία του χάντμπολ.

Τα πεντάλεπτα: 2-1, 4-4, 7-5, 10-6, 11-8, 13-9 (ημχ.), 16-10, 18-12, 22-13, 20-14, 24-17, 25-20 (τελικό)

ΦΑΙΑΚΑΣ (Ριγανάς): Κουλούρης, Κατσακιώρης, Δούγιας 2, Σουλάνης, Δέσπος 1, Χερουβείμ 6, Πίτος 2, Κόντης, Μάτοβιτς 5, Δελλής, Χάλαρης 4, Γιαννακόπουλος, Τσαμουρίδης 3, Τζούκας 1, Νάστος, Κορακιανίτης 1
ΑΡΗΣ (Μελετάκος): Ταουσάνης 2, Αθανασίου 2, Βλάχος 2, Γρηγοράκης, Μουλιάτος, Παπαδημητρίου, Μαλανδρένιας, Ασβεστάς 4, Παπαδόπουλος, Ταβλαρίδης, Ακερμανίδης, Μιμίκος 3, Χουρσουντιάν 1, Γιαννόπουλος 4, Χαραλάμπους, Γραμματικόπουλος 2.
Διαιτητές: Βήτας- Σκλαβενίτης, Δίλεπτα: 7-2, Πέναλντι: 1/2–3/4

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!