Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Μαρ. Δουκάκη & Γ. Ζερβός “χάλκινοι” στο Ευρωπαϊκό Fitness & Σωματικής Διάπλασης

Με διακρίσεις των Κερκυραίων αθλητών, που μετείχαν στην Ελληνική αποστολή, επέστρεψε η Εθνική ομάδα Speedfit, από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Fitness & Σωματικής Διάπλασης 2023, που πραγματοποιήθηκε 3-8 Μαΐου στην πόλη Σάντα Σουζάνα της Ισπανίας.

Συγκεκριμένα από δύο χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Μαριλίζα Δουκάκη & Γιώργος Ζερβός, που συμμετείχαν στην Ελληνική Εθνική ομάδα. Ειδικότερα η Μαριλίζα Δουκάκη ήταν τρίτη  στο ατομικό Gold &  Silver Level Women Pairs & στο ομαδικό αγώνισμα. Ενώ κατετάγη πέμπτη  στην Gold & Silver Mixed Pairs & έβδομη στο Gold Level. Ο Γιώργος Ζερβός πήρε τρίτες θέσεις στο ατομικό Silver Level και στο ομαδικό αγώνισμα. Επίσης κατετάγη τέταρτος στην Gold & Silver Mixed Pairs & δέκατος στην Gold Ανδρών. 

Στην Ισπανία μαζί με την Εθνική ομάδα ήταν και ο Κερκυραίος αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης & Fitness Στέλιος Κλιάφας.

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ:

Αθλητές – Αθλήτριες:
1. Σώζος Παναγιώτης-Classic B.B.
2. Διαμαντόπουλος Αλέξανδρος Men’s Physique
3. Δουκάκη Μαρία-Λουίζα – Fitness Challenge
4. Χειμαριώτη Αναστασία – Fitness Challenge
5. Ζερβός Γιώργος – Fitness Challenge
6. Παπαδόπουλος Κώστας– Fitness Challenge
7. Καλπαξίδης Αντώνης-Fitness Challenge
8. Αναστασιάδης Άκης-Fitness Challenge

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!