Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κέρκυρα: Η στέψη του πρωταθλητή ΕΠΣ Θιναλιακού

 Το απόγευμα της Κυριακής (7/5/23) πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό γήπεδο Νυμφών η τελετή απονομής του κυπέλλου της πρωταθλήτριας ομάδας ΕΠΣ Κέρκυρας, Θιναλιακού.

 Το κύπελλο και τα μετάλλια στους πρωταθλητές απένειμε ο πρόεδρος της Ένωσης Γιάννης Βλαχόπουλος. Πριν από τις απονομές πραγματοποιήθηκε εορταστικός φιλικός αγώνας ανάμεσα στον Θιναλιακό, με προπονητή τον Σπύρο Δένδια και σε μία ομάδα επιλέκτων κυρίως της Βόρειας Κέρκυρας, που κοουτσάρισε ο Παναγιώτης Κορομπόκης. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Θιναλιακός τερμάτισε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας στην Α ΕΠΣΚ με 64 βαθμούς, έχοντας απολογισμό σε 26 ματς 20 νίκες, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες με τέρματα 65 υπέρ (τα περισσότερα στην κατηγορία) και 14 κατά (τα λιγότερα στην κατηγορία). Ο Θιναλιακός την ερχόμενη Κυριακή (14/5/23) θα ριχτεί στη μάχη των μπαράζ ανόδου στη Γ΄Εθνική.

Τα μπαράζ ανόδου στη Γ΄

Συμμετέχουν οι 51 ομάδες Πρωταθλήτριες ομάδες των Ε.Π.Σ. (κανονικά ήταν 53, ωστόσο στις ΕΠΣ Γρεβενών & Λασιθίου φέτος δεν διεξήχθησαν πρωταθλήματα, λόγω μη εγγραφής των ομάδων στο Αθλητικό Μητρώο) και οι τρεις Δευτεραθλήτριες Ομάδες των ιδρυτριών Ενώσεων (Αθηνών, Πειραιά, Μακεδονίας), συνολικά 54 Ομάδες.

Συγκροτούνται 8 όμιλοι (έξι των 7 ομάδων & δύο των έξι ομάδων), από τους οποίους προβιβάζονται στη Γ΄Εθνική οι τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας κάθε ομίλου. Το ειδικό πρωτάθλημα των Πρωταθλητριών Ομάδων Ε.Π.Σ. θα διεξαχθεί σε ένα γύρο 7 αγωνιστικών (3 αγώνες εντός, 3 αγώνες εκτός + 1 ρεπό). Συνολικά θα προβιβασθούν στη Γ΄ Εθνική κατηγορία για την περίοδο 2023 – 2024, είκοσι τέσσερις ομάδες. 

Ο πρωταθλητής ΕΠΣ Κέρκυρας Θιναλιακός κατετάγη στον 3ο όμιλο και θα αντιμετωπίσει τις πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ Αιτωλοακαρνίας: AE Μεσολογγίου, Άρτας: Αναγέννηση Άρτας, Ηπείρου: Θύελλα Κατσικάς, Θεσπρωτίας: Άρη Φιλιατών, Καστοριάς: Αστραπή Μεσοποταμιάς & Πρέβεζας/ Λευκάδας: Θρίαμβο Λούρου. Από τον όμιλο θα προβιβαστούν στη Γ΄Εθνική οι τρεις πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Οι αγώνες των μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική είναι προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν στις 14 Μαΐου 2023

 Το πρόγραμμα του Θιναλιακού

 1η αγωνιστική
ΑΕ Μεσολογγίου- Αναγέννηση Άρτας
Θιναλιακός- Θρίαμβος Λούρου
Θύελλα Κατσικάς-Άρης Φιλιατών
Ρεπό: Αστραπή Μεσοποταμίας

2η αγωνιστική
Άρης Φιλιατών-ΑΕ Μεσολογγίου
Θρίαμβος Λούρου – Θύελλα Κατσικάς
Αστραπή Μεσοποταμίας-Θιναλιακός
Ρεπό: Αναγέννηση Άρτας

3η αγωνιστική
Θύελλα Κατσικάς-Θιναλιακός
Αναγέννηση Άρτας-Θρίαμβος Λούρου
Αστραπή Μεσοποταμίας-ΑΕ Μεσολογγίου
Ρεπό: Άρης Φιλιατών

4η αγωνιστική
ΑΕ Μεσολογγίου-Θρίαμβος Λούρου
Άρης Φιλιατών-Αστραπή Μεσοποταμίας
Θύελλα Κατσικάς-Αναγέννηση Άρτας
Ρεπό: Θιναλιακός

5η αγωνιστική
ΑΕ Μεσολογγίου-Θύελλα Κατσικάς
Θιναλιακός-Άρης Φιλιατών
Αναγέννηση Άρτας-Αστραπή Μεσοποταμίας
Ρεπό: Θρίαμβος Λούρου

6η αγωνιστική
Αναγέννηση Άρτας-Θιναλιακός
Αστραπή Μεσοποταμίας-Θύελλα Κατσικάς
Θρίαμβος Λούρου-Άρης Φιλιατών
Ρεπό: ΑΕ Μεσολογγίου

7η αγωνιστική
Θρίαμβος Λούρου-Αστραπή Μεσοποταμίας
Άρης Φιλιατών-Αναγέννηση Άρτας
Θιναλιακός-ΑΕ Μεσολογγίου
Ρεπό: Θύελλα Κατσικάς

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!