Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

Μετάλλια & διακρίσεις του ΝΑΟΚ στο Περιφερειακό optimist & ILCA4

Με διακρίσεις επέστρεψε η ιστιοπλοϊκή αποστολή του ΝΑΟΚ από το Μεσολόγγι, που διεξήχθη  ο πρώτος σημαντικός εσωτερικός αγώνας της νέας χρονιάς  στο πλαίσια των Περιφερειακών πρωταθλημάτων. Ο λόγος για το πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων στις κατηγορίες Οπτιμιστ και ILCA4, που διοργάνωσε ο NO Μεσολογγίου, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Προηγήθηκε από 3 έως 5 Ιανουαρίου το προπονητικό καμπ σε αυτές τις δύο κατηγορίες, με την παρουσία του Ολυμπιονίκη Τάσου Μπουντούρη και ακολούθησαν οι αγώνες, οι οποίοι λόγω κακοκαιρίας περιορίστηκαν σε τέσσερις ιστιοδρομίες, οι οποίες διεξήχθησαν στη λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου, στην περιοχή της Τουρλίδας. Σε αυτούς πήραν μέρος συνολικά 79 ιστιοπλόοι ηλικίας 8-15 ετών από ναυτικά σωματεία Κέρκυρας, Παξών, Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Λευκάδας, Βόνιτσας, Ιθάκης, Κεφαλονιάς, Ζακύνθου και Μεσολογγίου. Να σημειωθεί ότι από τα Περιφερειακά πρωταθλήματα θα προκύψουν οι εθνικές ομάδες Οπτιμιστ και ILCA4  που θα μας εκπροσωπήσουν στους μεγάλους διεθνείς αγώνες. Ο Απολογισμός του ΝΑΟΚ στο Περιφερειακό πρωτάθλημα ήταν τρεις τρίτες θέσεις στα αγόρια  με τους Νικόλα Καραμπάτσο στα ILCA4, τον Ανδρέα Καραμπάτσο στην κατηγορία optimist U13 & στα optimist κοριτσιών η Αγγελική Ματαράγκα, η οποία εδώ και καιρό  προπονείται με την ομάδα του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Κέρκυρας. Επίσης στα ILCA 4 στα αγόρια ο Βασίλης Ντάγκας ήταν τέταρτος και στα κορίτσια η Κωστελέτου Ελιάννα πέμπτη.

Η ανακοίνωση του ΝΑΟΚ

Με δυσκολία, λόγω πολυ δυσμενών καιρικών συνθηκών, ολοκληρώθηκε το Περιφερειακό πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων 2024, για κλάσεις optimist και ILCA 4, το οποίο διεξήχθη στο Μεσολόγγι από 6 έως 8 Ιανουαρίου 2024 υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας. Ο ΝΑΟΚ συμμετείχε με εννέα αθλητές, έξι στα optimist και τρεις στα ILCA 4 οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τα κατάφεραν πολύ καλά, αν και κούρσες έγιναν μόνο την πρώτη μέρα καθώς τις άλλες δύο οι σφοδροί άνεμοι και οι καταρρακτώδεις βροχές δεν επέτρεψαν την διεξαγωγή αγώνων.

Διπλή νίκη για την οικογένεια Καραμπάτσου, καθώς και τα δύο αδέλφια ανέβηκαν στο βάθρο κερδίζοντας ο καθένας την τρίτη θέση στην κατηγορία του.  Συγκεκριμένα, ο Νικόλας Καραμπάτσος κέρδισε την τρίτη θέση στην κλάση ILCA 4 στα αγόρια, και ο Ανδρέας Καραμπάτσος κέρδισε την τρίτη θέση στην κλάση optimist U13 στα αγόρια. Η Αγγελική Ματαράγκα κέρδισε την τρίτη θέση στην κλάση optimist U16 στα κορίτσια.

Ο Γιώργος Τσατσόπουλος βραβεύτηκε ως ο μικρότερος αθλητής του αγώνα!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες και στους προπονητές τους Ευγένιο Γιούργα και Άγγελο Λάμπουρα. Ευχαριστούμε τον Ναυτικό Όμιλο Μεσολογγίου για την φιλοξενία και την διοργάνωση.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΑΟΚ

ILCA 4

ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΤΑΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΩΣΤΕΛΕΤΟΥ ΕΛΙΑΝΝΑ

OPTIMIST

ΣΤΥΛΙΑΝΕΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΓΙΟΛΔΑΣΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΑΡΚΟΣ

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!