Quantcast
SLIDERΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ

Με άδειες καρέκλες γέμισε το Λιστόν (video)

Η Ενωση Εστίασης Κέρκυρας συμμετέχει σήμερα στην πανευρωπαική διαμαρτυρία EMPTY CHAIRS -ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ. Ηδη το Λιστόν γέμισε άδειες καρέκλες σε μια πραγματική ασυνήθιστη φωτογραφία, που ευχόμαστε όλοι να μη γίνει πραγματικότητα τη φετινή σεζόν.

ΤΟ ΔΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟ ΣΕΦ ΕΚΤΟΡΑ ΜΠΟΤΡΙΝΙ

 

Η εστίαση διαμαρτύρεται συμβολικά  και η Ένωση Εστίασης Κέρκυρας συμμετέχει απόψε,ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα με μια πρωτότυπη εκδήλωση -διαμαρτυρία ως μέρος της πανευρωπαϊκής διαμαρτυρίας των ανθρώπων της εστίασης κ του τουρισμού EMPTY CHAIRS -ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ .

Περισσότεροι απο 30 σύλλογοι εστίασης απο όλη την Ελλάδα ,καλούν όλους τους ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στην εστίαση και τον τουρισμό να ζητήσουν το αυτονόητο :
Λύσεις για την επιβίωση του κλάδου.

 

*φωτο επάνω  Μάρκος Μεταλληνός

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!