Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΧΑΝΤΜΠΟΛ

Με ανανεωμένο Δ.Σ. ο Φαίακας στην Premier Handball

Με την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου ολοκληρώθηκε την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος η Γενική Συνέλευση των μελών του Αθλητικού Ομίλου Φαίαξ Κέρκυρας, η οποία πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαιτητών ποδοσφαίρου στο ΕΑΚΚ.

Της εκλογικής διαδικασίας προηγήθηκε γόνιμος διάλογος για την πορεία και το μέλλον του συλλόγου και ιδιαίτερα για την ανδρική ομάδα χάντμπολ, η οποία την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Α1 (Premier Handball). Στο νέο διοικητικό συμβούλιο έγινε ανανέωση των επτά ενάτων, αφού από το παλαιό μόνον οι Σπύρος Περούλης και Θεόδωρος Μάστορας εξέθεσαν υποψηφιότητα και επανεξελέγησαν, ενώ οι άλλοι επτά είναι νεοεκλεγέντες.

Την Τρίτη 18/6 έγινε και η πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος διοικητικού συμβουλίου, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος: Περούλης Σπύρος
Αντιπρόεδρος: Ρίζος Βλαδίμηρος
Γενικός Αρχηγός: Μαρτζούκος Στέφανος
Γενικός Γραμματέας: Προβατάς Γεώργιος
Ταμίας: Περούλης Σπύρος
Τεχνικός Διευθυντής: Κατσαρός Σπύρος
Έφορος Αντρικού: Τσόνας Γιάννης
Έφορος Γυναικείου: Μάστορας Θεόδωρος
Έφοροι Ακαδημιών: Αυλωνίτης Αλέκος, Κυπριώτης Κώστας

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!