Quantcast
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Γ. Σφακιανάκη στον πάγκο συνεχίζει ο Αστέρας Πετριτή

Με το Γιάννη Σφακιανάκη θα πορευτεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος Α1 & του κυπέλλου ΕΠΣΚ, ο Αστέρας Πετριτή, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση του Αστέρα. Υπενθυμίζουμε ότι ο νέος κόουτς αναλαμβάνει, μετά την παραίτηση του Γιάννη Κουρή.

 Η ανακοίνωση του Αστέρα Πετριτή

Ο Αστέρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Σφακιανάκη. Ο Αθηναίος τεχνικός έχει μεταξύ άλλων αναλάβει τα ηνία της ΑΕ Λευκίμμης και του Κρόνου Αργυράδων. Η οικογένεια του Αστέρα τον καλωσορίζει στο λιμάνι και του εύχεται μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες!

Το παλμαρέ του Γιάννη Σφακιανάκη

Ως ποδοσφαιριστής

Έχει αγωνιστεί σε: ΑΟ Τερψιθέα Γλυφάδος-Δόξα Βύρωνα -Παναιγειάλιο- Αθηναϊκός- ΑΟ Κέρκυρα (2002 – 2005)- Παναχαϊκή – Ακράτητο- ΑΕ Πάφος- ΑΠΟΠ Κυνήρα/Πέγειας – Απόλλωνα Λεμεσού -Ατρόμητο Γεροσκίπου- ΑΕΚ Κουκλίων- ΑΟ Κασσιώπης – ΑΟ Συναράδων (2013 – 2014)

 Ως προπονητής

ΑΟ Συναράδων – Κρόνο Αργυράδων – ΑΕ Λευκίμμης.  Να σημειωθεί ότι  ο νέος κόουτς, έχει προπονητικό δίπλωμα UEFA A και από το 2018 λειτουργεί Ακαδημίες ποδοσφαίρου στο Αθλητικό Κέντρο Σφακιανάκη, στο Κανόνι (ΕΠΣΚ), συνεργάζεται με τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς και  διατηρεί τρεις ομάδες ποδοσφαίρου, που αγωνίζονται στα τοπικά πρωταθλήματα (Άρης Μέσης, ΑΕ Κανονίου & ΠΑΟ Σφακιανάκης) καθώς και την Γυναικεία ομάδα ΑΟ Κέρκυρα 1996, που αγωνίζεται στην Γ΄Εθνική.

 

 

 

 

 

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!