Quantcast
SLIDERΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΤΟΠΙΚΑ

Με επιτυχία η εκδήλωση για την ανακύκλωση στους Αυλιώτες

Με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αυλιωτών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 10/11 με μεγάλη επιτυχία εκδήλωση-ομιλία για την ανακύκλωση στο χώρο της Δανειστικής βιβλιοθήκης.

Η ομιλία έγινε από την εντεταλμένη δημοτική σύμβουλο ανακύκλωσης Σπυριδούλα Κόκκαλη, παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Μαχειμάρη , του αντιδημάρχου Νικολάου Μουζακίτη και του δημοτικού συμβούλου Δημήτρη Πέρρου.


Αμεσως μετα την ομιλία, ακολούθησε περιήγηση μέσα στο χώρο της Δανειστικής βιβλιοθήκης όπου τα μέλη του Συλλόγου απένειμαν ένα βιβλίο ως αναμνηστικό δώρο στο Δήμαρχο, και παρακολούθηση μέρους της πρόβας για την συναυλία των 40 ετών από την ίδρυση της φιλαρμονικής Αυλιωτών.

__________________________________________________________________________

Ακολουθήστε το kerkyrasimera.gr για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα από την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε μας στο Google News

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ακολουθήστε μας στο twitter

Ακολουθήστε μας στο Facebook

Απαγορεύεται αυστηρά η μη εξουσιοδοτημένη χρήση ή / και η αναπαραγωγή αυτού του υλικού χωρίς ρητή και γραπτή άδεια από τον συγγραφέα ή / και τον ιδιοκτήτη. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν αποσπάσματα κειμένων που δημοσιεύονται σε αυτήν τη σελίδα και σύνδεσμοι, υπό την προϋπόθεση ότι δίνεται πλήρης και σαφής αναφορά στο kerkyrasimera.gr με κατάλληλη και συγκεκριμένη κατεύθυνση (υπερσύνδεσμος/link) προς το πρωτότυπο περιεχόμενο.
error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!